Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin 2 a internet z Play

Zakiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam pytanie :) Mam internet z Play limit to 20gb na miesiac szybkosc to 6Mb/s. Chodzi mi o to ile ttansferu zjada mi metin podczas grania w niego i kiedy zjada najwiecej transferu a kiedy najmniej :)) Za pomoc dam lubie to a iczywiscie najlepszy komentarz odznacze :P

Z góry dziekuje .

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

Kiedyś miałem internet z Orange.Limit jaki miałem,to 3,5GB.Jeśli tylko grałem w Metina,i przeglądałem lekkie strony,starczało na ponad dwa tygodnie.

Gdy się skończył,prędkość spadała do 2KB/s.I dało się grać w metina,expiłem wtedy na 2 konta w V2,i lagi były tylko lekkie.Więc Metin nie bierze raczej zbyt dużo.

Opublikowano

Metin2 ci nie będzie zabierał transferu .

Transfer tracisz pobierasz pliki i wgl .

Ja mam internet orange radiówka 260kb/s xD

I jakoś expie na 4/3 metki na luzie ; )

Opublikowano

Mi kiedyś na necie Playa (testowo na miesiąc) zabierało coś 80-200Mb dziennie chyba przy ciężkim graniu. Także nie ma obaw o transfer - dużo zje Ci np YouTube w HD lub pobieranie plików.

Opublikowano

Ja mam internet z cyfrowego polsatu 35GB (dziennego) i styka mi lekko :) średnio na miesiąc na metka mi idzie 7-8 GB :) i gram na 6-8 kontach :) codziennie po 15h :)

Opublikowano

Powinno ci starczyć transferu, jednak może być gorzej z szybkością. Kiedy wejdziesz na jakiegoś większego spota, albo jak będzie jakiś event mogą być problemy.

Transferu zjada zależnie od tego co się dzieje np. jak jesteś sam w m1 na ch4, powinno malusio transferu zabierać.

giphy.gif

Opublikowano

Mi kiedyś na necie Playa (testowo na miesiąc) zabierało coś 80-200Mb dziennie chyba przy ciężkim graniu. Także nie ma obaw o transfer - dużo zje Ci np YouTube w HD lub pobieranie plików.

Heh, nie ma to jak nie wiedzieć i pisać, sprawdzałeś dokładnie? wątpie.

Ja mam internet z cyfrowego polsatu 35GB (dziennego) i styka mi lekko :) średnio na miesiąc na metka mi idzie 7-8 GB :) i gram na 6-8 kontach :) codziennie po 15h :)

Chyba sobie jaja robisz skoro na miecha Ci na metka idzie 7-8GB, chyba wliczasz w to pobieranie clientów, patchy.

Ja na swoim necie (Orange, limit 20gb) całą nockę od 23 do 9 na 3 kontach zjechałem ledwo ponad 15MB, metin ciągnie naprawdę bardzo malutko. Kiedy limit się wyczerpywał prędkość spadała do 7,5kb/s downloadu a i tak dało radę na dużych spotach przy 1 koncie na bs i drugim kontem normalnie mogłem expić. Także bez problemu możesz grać w metina nie bojąc się o limit, no chyba że podczas tego będziesz gadał na TS - to wtedy ździera trochę tego limitu jeżeli rozmawiasz z dużą ilością osób. Testowałem mojego neta na wyczerpanym limicie i na 1 koncie dało radę grać rozmawiając z 1 osobą na TS, jak mówiły 2 osoby na TS'ie to już przycinało nawet bez metina.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

mam bluconet jak jestem w delgacji 4gb i spokojnie mi to styka na granie w metina 2konta :>

sam metin bardzo malo pobiera :P jedynie tylko trzeba sie powstrzymac od ogladania yt itp :P

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Szczerze powiem Ci tak.

Miałem kiedyś czasowo internet z Orange, 2 gb, 7 mb/s.

Gdy metek był online kilka godzin, zeżarło może 20 mb. Ale gdy np. uruchamiałem patcher czy coś, leciało od razu tyle ile mb pobrało.

Samo włączenie metka przez patchera brało niekiedy więcej transferu, niż 5-6h grania :D

Klient nie powinien dużo zżerać.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Wątpię, żeby Metin2 zjadał dużo transferu.

Jeżeli jesteś w stanie, to zakup internet bez limitu i nie martw się i transfer ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...