Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bład po meczu

AliGi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Po meczy gdy klikam kontynuuj wywala błąd, że program przestał działać, opcje jakie się wyświetlają to szukaj rozwiązania i zamknij program. Nieraz jak zrobię rozwiąż problem to gra się włączy i pokaże staty, ale to rzadkość. Windows7.

Opublikowano

Mam podobnie tyle że czasem nawet błędu nie pokaże po prostu ekran wyniku sie nie pojawi i tyle. Mam tak już od miesiąca około i o ile w miare już przywykłem to jednak niektórym umykają reporty czy honory przez tego buga :P

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

He teraz to nawet przed meczem wyskakuje mi błąd, coś się zrypało do końca.

JestęMause wklej inaczej linka.

Kleas zbytnio nie wiem o co biega

Aktualizuje wtyczki flashy adobe itp może coś da

Opublikowano

@JestęMause Podasz link w całości jeszcze raz?? Bo tu trzeba skopiować i wkleić a skróconego sie nie da tak zrobić :)

@AliGi Naprawić pliki czyli wchodzić w launcher jakbyś chciał opdalić lola i zamiast "Graj" to naciskasz w górnym lewym czy tam prawym roku śrubke i naciskasz napraw pliki z grą czy jakoś tak i to czasami pomaga jeśli inne wyjścia nie pomogą to raczej to zostanie a aktualizacje tak czy inaczej opłaca sie zrobić :)

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Aktualizacje i naprawy nic nie dały :/ / Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły??

Reinstal lol'a , jeśli nie pomoże pisz do supportu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...