Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reff Linki - Allegro

Prohowkz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś z was kupował może na allegro wbijanie kont 10 lvl? Zauważyłem, że przy zakupie 10 sztuk jest to dużo bardziej opłacalne niż kupowanie zwykłych rp. Czy jest to bezpieczne? Jak tak to do ilu sztuk mógłbym kupić, aby nie dostać bana? Z góry dzięki. ;)

Opublikowano

Dokładnie tak, jest to bezpieczne. Mój kumpel nakupywał sobie ich od grzyba i ma pełno ip i nagród xD

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Jeśli kupujesz refy to się opłaca , ale jak chcesz włożyć większą sumę to wolałbym paysafecard lub przelew .

Nie jest to karalne .

Opublikowano

ja sam zrobiłem sobie 800 refow na 5lvl;) plus mase na 20 co by pod nie robić refy na 10 i skiny rzucać na główne konto. w sumie 50 takich kont na 20lvl dalem. skinow wysłałem około +/- 70, niektóre 975 niektóre z przecen i na 2 kontach na 20lvl bez boosta jechałem co by mieć lulu i kha. to były czasy jak jeszcze tylko oni stali po 1350;) też robiłem to pół roku temu ponad na ttbocie. bana nie ma ani nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...