Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowa strona lola, referale.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie odnośnie referali na nowej stronie lola, a mianowicie, gdzie jest ta zakładka gdzie mogę wejść i sprawdzić tam aktualny stan zaproszonych i odebrać nagrody, powie mi ktoś? :D

Opublikowano

Na samej dole strony masz małym druczkiem zaproś znajomego.

Ale tam mam tylko informację o tym, aby dołączyć do systemu referali 2.0, a ja jestem w 1.0 i chcę tylko odebrać nagrodę w postaci 4 IP boostów :D

Opublikowano

Ale chyba każdy musi dołączyć do 2.0, tak mi się wydaje. Ja od razu dołączyłem do nowego systemu i wszystko grało.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Wejdź na starą stronę leagueoflegends.com/rewards

Nic to nie daje. Dalej pokazuje się aby dołączyć do 2.0.

Inne pomysły ?

Opublikowano

Musisz dołączyć do 2.0 i otrzymasz po kilkaset IP za każdego zaproszonego, który osiągnął 5Lvl

Ale ja nie chcę dołączać do 2.0 tylko chcę dalej być w 1.0 lol.

Nigdzie nie pisze, że wszyscy muszą przejść na 2.0.

Opublikowano

Na 2.0 dostaniesz ip za kazdego zaproszonego znajomego, który ma 5 level. Oprócz tego dodatkowe IP za każdego z 10 poziomem. Obecnie nie znalazłem opcji wejścia z nowej strony na "zaprosz znajomego "1.0""

B.

fiR919k.png

Opublikowano

Hm, myślę nad napisaniem do riotu w tej sprawie i zapytania się czy będzie to jeszcze dostępne, lub czy mógłbym chociaż odebrać nagrody w 1.0 a potem przejść do 2.0.

Lecz wbijanie refów samodzielnie jest (chyba?) zabronione, więc czy sprawdziliby oni to odrazu i zablokowali mi możliwość robienia ich czy coś?

Opublikowano

Hm, myślę nad napisaniem do riotu w tej sprawie i zapytania się czy będzie to jeszcze dostępne, lub czy mógłbym chociaż odebrać nagrody w 1.0 a potem przejść do 2.0.

Lecz wbijanie refów samodzielnie jest (chyba?) zabronione, więc czy sprawdziliby oni to odrazu i zablokowali mi możliwość robienia ich czy coś?

Czy zabronione to nie wiem, raczej nie powinno być jakiejś wielkiej kary za takie coś, chyba że używasz jakiegoś bota itp.

A jeżeli zabronione to duże prawdopodobieństwo że sprawdzą.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Na 2.0 dostaniesz ip za kazdego zaproszonego znajomego, który ma 5 level. Oprócz tego dodatkowe IP za każdego z 10 poziomem. Obecnie nie znalazłem opcji wejścia z nowej strony na "zaprosz znajomego "1.0""

B.

z tym 10lvl to tylko pierwsze 5 kont chyba daja extra 500pz. reszta tak nie działa (sprawdzane)

co do samego wykrywania refów, zrobiłem ich ponad 800 na główne konto. all champy itd... nie sprawdzone;) a konta leciały z mojego pc po 5 naraz bez zadnych proxy robione account creatorem a nicki na zasadzie sadasdef123 ;) minęło ponad pół roku nie mam żadnych problemów.

Opublikowano

Zależy jaką ilość zrobiłeś, oraz nie ma możliwości odbierania Reff 1.0. Po to zrobili system 2.0 żeby na niego przejść i z niego korzystać.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Zależy jaką ilość zrobiłeś, oraz nie ma możliwości odbierania Reff 1.0. Po to zrobili system 2.0 żeby na niego przejść i z niego korzystać.

Rozumiem, że zrobili 2.0 aby z niego korzystać, ale wcześniej pisali, że każdy będzie mógł zostać na 1.0 lub też przejść na 2.0.

A teraz nie napisali żadnego newsa, że wszyscy muszą przechodzić na 2.0 bo 1.0 wycofują.

Więc może tylko jakiś bug na stronie i kiedyś w końcu naprawią i będzie można odbierać 1.0 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...