Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]20lv brak kasy na konika

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić ? niechcę wypożyczać jak szybko zarobię 5g ?

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

A czemu nie chcesz wypożyczać? Masz 3 żetony po 5h... Do tego czasu sobie uzbierasz za misje itp. Zbieraj wszystkie itemy co wypadają i je sellaj.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

- Robienie Questów

- Zbieranie przedmiotów , następnie zwojem identyfikacji, identyfikować i sprzedać w sklepie.

Pomijając alchemie , innych zarobków na złoto nie ma. Ewentualnie zrób parę daily questów i kup za 5k ad w ah tego konia. Do tego , przecież dostaje się 3 bilety konne, które możesz wykorzystać.

xD 

Opublikowano

Dżizus zawsze robicie z tego problem. Modlitwy, daily questy (dzienna dominacja, foundry) i macie uzbierane na konia -,-. Ja w ten sposób kupiłem, bo NIKOGO nie stać na konia za gold na 20 poziomie ...

Opublikowano

Zależy :) Ja sobie poczekałem na konika i kupiłem go nie na 20, ale trochę później za g, teraz mam ponad 30g i nie ma co z nim robić :)

Opublikowano

Dżizus zawsze robicie z tego problem. Modlitwy, daily questy (dzienna dominacja, foundry) i macie uzbierane na konia -,-. Ja w ten sposób kupiłem, bo NIKOGO nie stać na konia za gold na 20 poziomie ...

a mnie stać.... ^^ Wystarczy nie lecieć z lvlem tak szybko to i an 3 koncie można uzbierać =)

Co do konia.... po 30 lvlu dopiero staje się on przydatny a do tego momentu biegaj i baw się :D

Opublikowano

Koń jest przydatny od 20 lvl, jeżeli grasz dominacje :) Bez konia dominacje od 20 lvl gra się ciężko ponieważ jak inni mają konia to Ty jesteś daleko w tyle i bardzo łatwo Cie dogonić i Cie zabić, więc lepiej mieć tego konia na 20, w wykonywaniu q też trochę pomaga bo szybciej można się dostać z miejsca na miejsce :) Jeżeli nie masz golda to od 10 lvl możesz wykonać Foundry, a kilka lvl później ( nie pamiętam dokładnie na jakim lvl ) dostajesz daile na Podziemia ( 3k AD za wykonanie ) tak więc kwestia jednego dnia i już masz .. Do tego masz jeszcze modlitwę za którą też jest sporo AD ... Tak więc jeżeli nie masz 5g, to możesz bez problemu zarobić AD :) A gold przyda się na większym lvl żeby sobie potki kupić ;)

Opublikowano

Koń jest przydatny od 20 lvl, jeżeli grasz dominacje :) Bez konia dominacje od 20 lvl gra się ciężko ponieważ jak inni mają konia to Ty jesteś daleko w tyle i bardzo łatwo Cie dogonić i Cie zabić, więc lepiej mieć tego konia na 20, w wykonywaniu q też trochę pomaga bo szybciej można się dostać z miejsca na miejsce :) Jeżeli nie masz golda to od 10 lvl możesz wykonać Foundry, a kilka lvl później ( nie pamiętam dokładnie na jakim lvl ) dostajesz daile na Podziemia ( 3k AD za wykonanie ) tak więc kwestia jednego dnia i już masz .. Do tego masz jeszcze modlitwę za którą też jest sporo AD ... Tak więc jeżeli nie masz 5g, to możesz bez problemu zarobić AD :) A gold przyda się na większym lvl żeby sobie potki kupić ;)

Co do tego konia na Dominacjach to ucieczka na koniu (?) jest głupim , nierealnym pomysłem ponieważ pare hitów od takiego maga czy chociażby łotrzyka i z niego spadasz/schodzisz. Pozdro ;)

Opublikowano

Widać mało grasz dominacje :) Ale cóż nie będę się kłócić :) Nie raz w ten sposób podleciałem do potka i nikt nie był w stanie mnie zrzucić z konia :) A nawet jeżeli to tuż przed potkiem :)

Opublikowano

Co do tego konia na Dominacjach to ucieczka na koniu (?) jest głupim , nierealnym pomysłem ponieważ pare hitów od takiego maga czy chociażby łotrzyka i z niego spadasz/schodzisz. Pozdro ;)

Do ucieczki być może dobrym pomysłem nie jest, ale do zdobywania punktów jak najbardziej.

xD 

Opublikowano

Widać mało grasz dominacje :) Ale cóż nie będę się kłócić :) Nie raz w ten sposób podleciałem do potka i nikt nie był w stanie mnie zrzucić z konia :) A nawet jeżeli to tuż przed potkiem :)

Widać masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Napisałem wyraźnie w UCIECZCE koń jest głupim pomysłem. Gram dużo pvp więc proszę Cię na drugi raz czytaj dokładnie ;) Pozdro.

Do ucieczki być może dobrym pomysłem nie jest, ale do zdobywania punktów jak najbardziej.

Nie napisałem, że do zdobywania pkt. jest słaby. Często go używam do tego typu spraw. ;) Pozdro.

Opublikowano

Do uciekania :) Widać nie znasz się aż tak bardzo jak Ci się wydaje :) Jak napisałem wyżej uciekłem tak nie raz :) Po prostu zależy jak ogarniasz i jakiego masz konia :)

Opublikowano

Do uciekania :) Widać nie znasz się aż tak bardzo jak Ci się wydaje :) Jak napisałem wyżej uciekłem tak nie raz :) Po prostu zależy jak ogarniasz i jakiego masz konia :)

Nie ośmieszaj się... Zanim go wezwiesz, dobiegną do Ciebie i nawet sobie nie uciekniesz. Co innego jeżeli już się oddaliłeś i możesz go w spokoju wezwać.

;)

Opublikowano

No to raczej logiczne, że jak się oddalasz ? ;> Ale jak widać nie każdy potrafi posłużyć się tutaj logicznym myśleniem :)

Opublikowano

Hahha śmieszny jesteś. Piszesz bzdury a potem próbujesz sobie wmówić co innego. Dzięki za dyskusje, panie GENIUSZU. Nieźle się uśmiałem czytając te twoje rewelacje ;D Logiczne myślenie mówi mi, że nie wiesz co piszesz. Ale to już twoja sprawa. Bez odbioru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...