Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać obiekty na serwer SAMP.

K-mObile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzuć do bazy FTP . Lub jeżeli masz serwer wykupiony na servhost to masz taką opcję . Poczytaj tam :) Panel zarządzania :)

messiff.png

Visca El Barca ! <3

Potrzebujesz pomocy PW !

Opublikowano

Dawno tego nie robiłem, ale jak się nie mylę to zrób nowy dokument w pwn i wklej w nim:

#include <a_samp>

public OnFilterScriptInit()
{
    //Tutaj daj obiekty
    return 1;
}

Nie działa - pisz. Możesz też podesłać mi plik na jakimś hostingu na pm i odeśle gotowca.

Opublikowano

Dawno tego nie robiłem, ale jak się nie mylę to zrób nowy dokument w pwn i wklej w nim:

#include <a_samp>

public OnFilterScriptInit()
{
    //Tutaj daj obiekty
    return 1;
}

Nie działa - pisz. Możesz też podesłać mi plik na jakimś hostingu na pm i odeśle gotowca.

o boże... a gdzie streamer? bez streamera przecież nie dodasz obiektów? myślenie nie boli

Opublikowano

Kolego, Autor nie dał żadnych informacji ile ma obiektów etc, a limit SA:MP

to bodajże 1000, a streamer służy do omijania limitu. Z podanymi informacjami nie

potrafię "wywróżyć" czy będzie miał więcej, czy też mniej niż 100 obj, a na wszelki wypadek napisałem

"Nie działa - pisz., więc to Ty pomyśl. Skoro uważasz, że bez streamera nie dodasz obiektów,

to nie nabijaj bez sensownych postów i trochę o tym poczytaj...

Opublikowano

Kolego, Autor nie dał żadnych informacji ile ma obiektów etc, a limit SA:MP

to bodajże 1000, a streamer służy do omijania limitu. Z podanymi informacjami nie

potrafię "wywróżyć" czy będzie miał więcej, czy też mniej niż 100 obj, a na wszelki wypadek napisałem

"Nie działa - pisz., więc to Ty pomyśl. Skoro uważasz, że bez streamera nie dodasz obiektów,

to nie nabijaj bez sensownych postów i trochę o tym poczytaj...

mój błąd ;p, ale z tego co napisal to widzę że ma mape by DrShadow kaj jest 6000 obiektów chyba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...