Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Administratorem na MexiliaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc może najpierw się przedstawię. Więc tak mam na imię Bartosz mam 24 lata i mieszkam w Warszawie mam skończone technikum o profilu informatycznym.

Moje hobby to majsterkowanie przy samochodzie, programowanie, naprawa podzespołów komputera.

A więc może napisze skąd zrodził się pomysł na chęć zostania GameMastere'm na serwerze MexiliaMT2.

Server polecił mi znajomy gram ok 2-3 miesięcy i wmiare przyjemnie się gra lecz...

I właśnie tu zaczynają się schody na serverze brakuje Administratorów i Opiekunów servera osób które by się nim zajmowały

co wejde obojętnie na jaką mape widzę bluzgi graczy na Siebie niektórzy nie wachają się obrażać także rodziny innych.

Jest też parę rzeczy niedopracowanych pare bugów które przydało by się naprawić i myśle że mógł bym w tym pomóc,

otóż tak:

1. Szaman Healer skillem leczenie leczy praktycznie całe hp (przesada)]

2. możliwość bugowania smoków w DT (do bodajże 3) co daje większy drop

3. brak fasolek Zen

4. graczę są na tyle bezczelni że zbugowane strzałki z KD sprzedają nawet na wołaj

5 niedopracowany system petów

6. niedopracowany system ulepszeń zbroi (zbr na 90-100 dają wbudowaną magię, 120-160 nie)

znalazło by się tego jeszcze troche gdyby więcej poszukać to są tylko przykłady

Co do wyważenia klas nie mam zastrzeżeń prócz szamana Healera.

Obecnie na serwerze jest tylko 1 GM (Avoniks) który wchodzi raz na tydzień lub żadziej dlatego też myślę że przydała by się pomoc kogoś takiego jak ja

Co do moich preferencji. Otóż tak miałęm 2 servery Hamachi oraz byłem GameMasterem na dwóch większych dedykach EliteMT2 i XenoxMT2

Komendy GM znam perfekcyjnie co obsługi navicate nadal się uczę ale już sporo umiem ( systemy ulepszeń, pytania OX, statystyki mobów)

znam cały system ulepszań servera każdą zbroje i broń każdy ulepszacz i wiem skąd co leci mam również parę nowych ciekawych pomysłów możliwych do wprowadzenia Jeśli HA da szanse mi się wykazać

PS. Prezentacji nie piszę kolorowym drugiem z jakimiś dziecinnymi durnowatymi wyróżnieniami dla mnie liczą się fakty a tu jest maximum informacji w minimalnej treści mam nadzieję że to wystarczy jako prezentacja

Pozdrawiam Colussus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...