Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dobra gra a staty ida w dol

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem o co chodzi. od tygodnia staram sie grac na maximum moich mozliwosci, a staty i tak ida w dol, nigdy nie bylem ponizej 6 pozycji w moim teamie, a zazwyczaj to jestem 1-3 w dmg i zabitych, i sie pytam, dlaczego staty ida mi dol zamiast w gore? co robie nie tak?

Age is just a number :)

Opublikowano

nie wiem o co chodzi. od tygodnia staram sie grac na maximum moich mozliwosci, a staty i tak ida w dol, nigdy nie bylem ponizej 6 pozycji w moim teamie, a zazwyczaj to jestem 1-3 w dmg i zabitych, i sie pytam, dlaczego staty ida mi dol zamiast w gore? co robie nie tak?

Gra nie jest dobra skoro staty idą w dół , poćwicz na niskich tierach .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

moj nick to Vitosss121 a nie alemamfaze

tylko ze czesto moj brat na nim gra jak ja do pracy ide to moze on slabo gra, ale z tego co widzialem to niezle mu szlo

Opublikowano

Musisz jeszcze bardziej na brata popatrzeć jak gra. Musisz większe obrażenia zadawać w bitwie, więcej bronić bazę. Rób najwięcej DMG, bo to Ci spada najbardziej.

Opublikowano

Eff rośnie Ci nie tylko przez zabijanie, można powiedzieć że za zabicie masz tyle co nic. Najwięcej dostajesz za cap'a bazy.

najwięcej się dostaje ze decap :)

żeby mieć dobrego efa trzeba robć coraz więcej dmg (im wyzszy tier tym wiecej), liczy się decap, cap, % przetrwanych i wiele innych czynników, na małych tierach eff jest liczony inaczej niż na tierach 6+

Opublikowano

ok dzieki za info wszystkim, brat lami, nie ogarnia wyjezdza byle gdzie i nie chowa sie, i deda jako pierwszy. wiecej sobie nie pogra.

temat mozna zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...