Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Concordiamt2 - widok tylko bermetycznych szkatułek

ActiVr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż, zacząłem grać na Concordiamt2. Jak wiemy (lub niektórzy nie) zarobek jest tam zbliżony do Ravii. Otóż, drop szkatułek. I na Ravii trafiłem na taki temacik : http://www.mpcforum.pl/topic/905996-tut-raviaeu-jak-zarobic-500kk-800kk-w-jeden-
Jak widzimy, jest tam zrobione tak, że przy kamermodzie widzimy tylko i wyłącznie Hematyczne szkatułki... I tu sedno sprawy... Czy mógłby ktoś zrobić/podać mi pliczki, które umożliwią mi to samo na Cooncordiamt2? Byłbym naprawdę wdzięczny, pozdrawiam ;)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ok dziecioszki kochane a więc tłumacze:

Pobieracie FileArchiver (metin2mod.tk)

1.Instalujecie moda.

2.Kopiujecie pliki item_concor ( czyli item_list) i item_concor (czyli item_proto) z folderu MOD

3. Otwieracie w notatniku plik item_list (czyli item_concor zapisany w notatniku) i wpisujecie tylko ID które chcecie widziec.(reszte usuwacie) (czyli wlaczącie wyszukiwarke i wpisujecie ID tych itemów) ( ID bermatów itp znajdziecie pod funkcja kamera w EQ "Inventory Manager")

Teraz edytujemy plik item_concor ( tak zwany item_proto ) wypakowywujecie go File Archiver i teraz tak. Plik item_proto_dump.xml otwieracie w przekladarce i tez notatnik odrazu.

Kopiujecie z tej przegladarki KODY "Mikstury" "Miecze" "Bermaty" "yangi" i co tam chcecie i wklejacie do notatnika jak juz to ogarniecie zapisujecie pod nazwa item_proto_dump.xml i pakujecie FileArchiverem

PS: jesli nie widzicie ICONY Bermatów zamiencie tekstury w Item_list (czyli item_concor) na np. Heksogonalnych czy jakos z PL :P

Pamietajcie ID itemow z item_list i item_proto musza sie zgadzac :D

Mam to na kompie ale róbcie sobie sami łatwizna ogarnialem to 15 min :)

Opublikowano

Ok dziecioszki kochane a więc tłumacze:

Pobieracie FileArchiver (metin2mod.tk)

1.Instalujecie moda.

2.Kopiujecie pliki item_concor ( czyli item_list) i item_concor (czyli item_proto) z folderu MOD

3. Otwieracie w notatniku plik item_list (czyli item_concor zapisany w notatniku) i wpisujecie tylko ID które chcecie widziec.(reszte usuwacie) (czyli wlaczącie wyszukiwarke i wpisujecie ID tych itemów) ( ID bermatów itp znajdziecie pod funkcja kamera w EQ "Inventory Manager")

Teraz edytujemy plik item_concor ( tak zwany item_proto ) wypakowywujecie go File Archiver i teraz tak. Plik item_proto_dump.xml otwieracie w przekladarce i tez notatnik odrazu.

Kopiujecie z tej przegladarki KODY "Mikstury" "Miecze" "Bermaty" "yangi" i co tam chcecie i wklejacie do notatnika jak juz to ogarniecie zapisujecie pod nazwa item_proto_dump.xml i pakujecie FileArchiverem

PS: jesli nie widzicie ICONY Bermatów zamiencie tekstury w Item_list (czyli item_concor) na np. Heksogonalnych czy jakos z PL :P

Pamietajcie ID itemow z item_list i item_proto musza sie zgadzac :D

Mam to na kompie ale róbcie sobie sami łatwizna ogarnialem to 15 min :)

Nie moge tego zpowrotem skakować..... może inną nazwe trzeba zapisać?>

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...