Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór czołgów Doradzcie

DxNoman3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do was pytanie jaki czołg jest dobry na początek

zależy mi na dmg i wytrzymalośći

narazie zbieram na Hetzera bo ma duzy pancerz przedni i dmg

czy moze lepiej poleciec na kw -1 jak troszke czytalem to jest on ok do zarabiania

Opublikowano

ja posiadam jgpze100 i powiem ci że na hetzerze haubica na strzała lecieli kasy na nim tak hie zarobisz stugIII na top dziale można dużo zarobic gdzies 10k na czysto jgpz4 czy jaktotam to podobno to jest najgorszy td ale jak campisz idmg nabijasz to da sie nawet 20tysi na czysto wyjsc jgpanther na topowym dziale to po 10k na czysto przy 2k dmg ferdek jak niechcesz tracic na nim kasy to wez 8,8cm tansze ammo i lepsza penetracja i szybkoszczelnosc i nabijaj topowe działo jgtiger to już jest zajefajny czołg duzo odbija i też można wyjsc na + jgpze100 jak nabijesz 3k dmg to zarobisz z 3 tysie niemieckie td sa zajebiste jak na kv idziedz to idz iv t150 kv4 st1 i chybais4

Opublikowano

Na początek zagraj ruskimi HT przez IS do IS-7. Są to najprostsze czołgi do ogarnięci. KV-1 na premce jest znakomity do zarabiania ( ok.50k. na dobrą runde ).

ja posiadam jgpze100 i powiem ci że na hetzerze haubica na strzała lecieli kasy na nim tak hie zarobisz stugIII na top dziale można dużo zarobic gdzies 10k na czysto jgpz4 czy jaktotam to podobno to jest najgorszy td ale jak campisz idmg nabijasz to da sie nawet 20tysi na czysto wyjsc jgpanther na topowym dziale to po 10k na czysto przy 2k dmg ferdek jak niechcesz tracic na nim kasy to wez 8,8cm tansze ammo i lepsza penetracja i szybkoszczelnosc i nabijaj topowe działo jgtiger to już jest zajefajny czołg duzo odbija i też można wyjsc na + jgpze100 jak nabijesz 3k dmg to zarobisz z 3 tysie niemieckie td sa zajebiste jak na kv idziedz to idz iv t150 kv4 st1 i chybais4

Używaj znaków interpunkcyjnych, bo na jednym wdechy ciężko to przeczytać ;)

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Dziwi mnie jeden fakt, że wszyscy radza iść graczom początkującym w is7 ale tak popatrzeć na dłuższa mete linia chinska jeat bardzo podobna i nawet wedlug mnie linia chinks od is2 jest bardziej przyjemniejsza niz ruska no ale do is2 aby dojść trzeba troszkę sie pomeczyc :D tymi pizdzikami^^

Opublikowano

lepsza penetracja na 88mm niż na topowym dziale? mmm... ciekawe.

co do jg panthery na nim się nosi 8.8, a jg pz e100 to najgorszy td 10 tieru.

Opublikowano

@up niby dlaczego dobry ma pancerz dobre dzialo :) tylko ładowanie dlugie troszke :)

Troszke??? Masakra jest

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Up:

A co ty byś chciał ? Żeby zdejmowało 1500dmg strzałem i ładowało 15sec ? Bez przesady, jg pz e100 ma lepsze działko niż niektóre arty, musi mieć taki przeładunek ;)

Grałem nim na becie i nie zabiera 1,5k. DMG tylko troche ponad 1k.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...