Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Praca HirezStudios

DDV

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Co myślicie o pracy hirez ? Ja uważam że bardzo dużo pracują nad smite'em, ale powinni zajmować się też resztą. Był post w którym było napisane że przez "pół roku" nie będą updateować Tribes i Agenda . W smicie jest teraz co tydzień update. Ja akurat jestem z tego bardzo zadowolony bo to moje ulubione moba. Napiszcie swoje opinie na ten temat z chęciom przeczytam co macie do powiedzenia w tej sprawie i chętnie podyskutuje z wami na ten temat :)

jeśli ma ktoś problem ze "Smite" proszę pytać smiało,

wy nie pożałujecie a ja spróbuje odpwiedzieć . :)

Ulubiona gra :

klucze-do-cbt-gry-smite-300x180.jpg

Odkrywca
Opublikowano

Nie moge przyzwyczaic sie do nowego conquesta ;/

Dlaczego nowy Conquest jest całkiem ładnie wykonany . Pewnie jescze nie raz zmieni sie ta mapa :)

Ulubiona gra :

Opublikowano

hirez powinien popracować nad optymalizacja w smite teraz na nowej mapie bez minionów mam 15-20 fps a przed nowa mapą działało zawsze na 22 nawet z minionami

Opublikowano

HiRez bardzo dobrze robi, że większość uwagi poświęca na tą grę. Smite ma bardzo duże szanse aby w przyszłości stać się grą z bardzo dużą ilością graczy.

Wprowadzili nowości do tego typu gry, którą jest widok w trzeciej osobie. Według mnie ta gra przyciąga ludzi którzy lubią mitologie grecką, nordycką itp. jak i graczy gier typu MOBA.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

moim zdaniem wszystko idzie w złym kierunku. Mapa nie podoba mi się, brakuje już tego "klimatu", słaba optymalizacja gry, interfejs też co raz to gorszy.

394591421101183179764.jpeg
Odkrywca
Opublikowano

HiRez bardzo dobrze robi, że większość uwagi poświęca na tą grę. Smite ma bardzo duże szanse aby w przyszłości stać się grą z bardzo dużą ilością graczy.

Wprowadzili nowości do tego typu gry, którą jest widok w trzeciej osobie. Według mnie ta gra przyciąga ludzi którzy lubią mitologie grecką, nordycką itp. jak i graczy gier typu MOBA.

No tak, ta gra ma dużą szanse. Gdyby nie to że widok w 3os. i bogowie to wszyscy gracze ostro by to hejtowali :)

moim zdaniem wszystko idzie w złym kierunku. Mapa nie podoba mi się, brakuje już tego "klimatu", słaba optymalizacja gry, interfejs też co raz to gorszy.

Mi się mapa podoba , klimat może jest troche gorszy , ale napewno to niedługo zmienią ja jestem dalej ciekawy tej mapy na nowym game mode co będzie pokazany na gamescom . A interfejs jest o dużo lepszy, mamy całkiem inny gust :P

Ulubiona gra :

Opublikowano

No tak, ta gra ma dużą szanse. Gdyby nie to że widok w 3os. i bogowie to wszyscy gracze ostro by to hejtowali :)

Mi się mapa podoba , klimat może jest troche gorszy , ale napewno to niedługo zmienią ja jestem dalej ciekawy tej mapy na nowym game mode co będzie pokazany na gamescom . A interfejs jest o dużo lepszy, mamy całkiem inny gust :P

Gram od niemalże od początku i wtedy było zupełnie inaczej. Porównując do tego co jest teraz, rzekłbym epicko ;)

394591421101183179764.jpeg
Odkrywca
Opublikowano

Gram od niemalże od początku i wtedy było zupełnie inaczej. Porównując do tego co jest teraz, rzekłbym epicko ;)

Ja też gram długo bo od "cb" jak wyszedł thor . I pamietam tą jungle na liniach :), Teraz było lepiej, ale może ta mapka troche zwaliła :)

Ulubiona gra :

Odkrywca
Opublikowano

by mapy zostawili takie jakie sa a nie co 2 tygodnie inna mapa i niestety coraz bardziej wymagajaca

Tak i to jest to czego szukałem, mapy zmieniają co chwile wiem że chcą żeby było jak najlepiej, ale coś im za bardzo nie wychodzi :)

Ulubiona gra :

Opublikowano

Nie rozumiem po co oni tak często zmieniają tą mapę, co w niej jest takiego złego? Zmieniając jej wygląd zmieniają też mete panującą w grze, nie wiem czy zdają sobie z tego sprawe, ostatnio na amerykanskim turnieju ludzie grali tak, że lewa i prawa była solo, a na midzie były 2 osoby :D wyglądało to komicznie, ale działało. Wszystko idzie w jak najgorszym kierunku, ostatnio nawet mój komputer zaczął odmawiać współpracy z tą grą, ciekawe co będzie dalej..

Odkrywca
Opublikowano

Nie rozumiem po co oni tak często zmieniają tą mapę, co w niej jest takiego złego? Zmieniając jej wygląd zmieniają też mete panującą w grze, nie wiem czy zdają sobie z tego sprawe, ostatnio na amerykanskim turnieju ludzie grali tak, że lewa i prawa była solo, a na midzie były 2 osoby :D wyglądało to komicznie, ale działało. Wszystko idzie w jak najgorszym kierunku, ostatnio nawet mój komputer zaczął odmawiać współpracy z tą grą, ciekawe co będzie dalej..

Zamiast zmieniać mape mogli by pracować nad czymś innym. Ja jeszcze nie wiem jak będzię u mnie z kompem bo na wakacjach jestem od 5tyg, ale czuje że będzie ciężko :)

Ulubiona gra :

Opublikowano

Teraz powinni się skupić na balansie i na nowych bogach, ew. nowym MOTD czy też trybie, jak i grę przydałoby się zoptymalizować. No i oczywiście czekam na reworka Hel bo wygląda jakby miała ciało zabrane Aphrodytcie a twarz ukradziona Orku D:

Odkrywca
Opublikowano

Teraz powinni się skupić na balansie i na nowych bogach, ew. nowym MOTD czy też trybie, jak i grę przydałoby się zoptymalizować. No i oczywiście czekam na reworka Hel bo wygląda jakby miała ciało zabrane Aphrodytcie a twarz ukradziona Orku D:

No właśnie oni powinni najpierw skończyć jedno a następnie nowe zacząć. Rework hel i guana :)

Ulubiona gra :

Opublikowano

mówicie o reworkach a to optymalizacja jest najbardziej potrzebna bo wielu graczy (w tym ja) przestaje grac z powodu małej ilosci fps po nowych patch .Co do mapy gram od sierpnia czy czerwca 2012 i ta pierwsza mapa była najlepsza http://mmohuts.com/wp-content/uploads/2012/09/Smite-08-25-2012-21-14-16.jpg?ec9f9b

to jest zdjecie z starej i najlepszej dlamnie mapy. było bajkowo miło i dużo fps a teraz jest mrocznie i za dużo zmian.

Odkrywca
Opublikowano

mówicie o reworkach a to optymalizacja jest najbardziej potrzebna bo wielu graczy (w tym ja) przestaje grac z powodu małej ilosci fps po nowych patch .Co do mapy gram od sierpnia czy czerwca 2012 i ta pierwsza mapa była najlepsza http://mmohuts.com/wp-content/uploads/2012/09/Smite-08-25-2012-21-14-16.jpg?ec9f9b

to jest zdjecie z starej i najlepszej dlamnie mapy. było bajkowo miło i dużo fps a teraz jest mrocznie i za dużo zmian.

ona nie była najlepsza, ale fajnie było by zobaczyć te boczne jungle. Mówili że ich nie zobaczymy :(

Ulubiona gra :

Opublikowano

zgodze sie ta mapa byla najlepsza jungla boczna byla przydatna i ogolnie najlepiej sie na niej gralo szkoda ze zostala zmieniona na to cos co jest teraz ^^

Opublikowano

No wlasnie w pierwszym poscie pisalem, ze nie moge sie przyzwyczaic. I powiem wiecej ten nowy wyglad conquesta jest tragiczny w ogole mi nie lezy i nie chodzi o zadne fpsy bo mam constant 60 fps. Dla mnie te pierwsze wersje conquesta byly najlepsze. Teraz ten nowy wyglad to taki jakis ponury, az odechciewa sie grac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...