Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wy też tak macie? ;]

BoLove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie chcę się żalić, gdyż to nie ma sensu ;]. Mam tylko do was takie pytanie. Gracie rankedy i do serii idzie wam też tak łatwo jak mi? Niestety przy wejściu do serii dostaje ludzi, którzy pierwszy raz grają w LoLa... Przynajmniej tak grają...Czy wy też macie takie szczęście?

Niestety najbardziej rozbraja mnie to, gdyż w dzień potrafią mi się trafić naprawdę dobrzy ludzie. Zagram około 23-24, czyli wtedy gdy dzieci powinny spać i jest totalna tragedia...

Opublikowano

Mam podobnie, dziś dostałem serie. Jeden mecz wygrałem grając Vayne, drugi mecz trafił się troll Jax który poszedł na topa i feednął Jayce 10/0, i Fiora która afczyła.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Bo tylko dzieci potrafią dobrze grać w gry...

Temat do żalenia się? Po prostu się za bardzo spinasz podczas serii i gorzej grasz.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Włącz dobrą muzykę i wyjebane miej, graj swoje, dawaj wskazówki, pomagaj, nie flejmuj. Jak przyzwyczaisz się, że raz wygrywasz raz przegrywasz i nie wszystko da się wygrać to już gra się lepiej. Ja włączam dobrą muzyczkę i gram swoje, pomagam, nie flejmuje a jak już mnie chuj strzela to zasadzam marchewki w wolnych farmerach!!

Opublikowano

@2xUp Będą lajki ale limit

@Top 2xUp ma 100% racji sam pamiętam jak miałem mecz o przejście do dywizji wyżej i tak się zdusiłem, że nie mogłem nic zrobić... 0, szlus, nic. Po prostu useless, nie mogłem farmić ani nic xDDDDDDD LOOOOOOL Ale miałem w miarę team, który mnie wycarrował w tamej grze bo ja nic nie mogłem zrobić nawet last hita wziąć xD Więc na pewno musisz się ogarnąć, nie wiem uderz się albo coś xD W sumie to jak dla mnie to zależy od lucka jakich przeciwników trafisz bo każdemu może pójść gorzej. Tak więc nawet o 5 rano możesz trafić na słabszych graczy. Chociaż osobiście lepiej mi się gra wieczorem tak więc nie wiem, zależy jak trafisz i tyle :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Gram z muzyczką i mam to w dupie. Nie flamuje. Akurat z tym nie mam problemu. Niestety jeżeli trafia wam się team 10/40, gdzie Ty masz staty 3/3/6 to trochę denerwuje człowieka... A taka gra nigdy mi się nie trafia poza serią ;/

Opublikowano

Zbyt poważnie i z nastawianiem że dostaniesz noobów podchodzisz do serii. Myślisz tylko o wygraniu swojej linii zapewne, dzięki czemu masz usp. że jesteś dobry a inni nie. Niestety, ale ja tak nie miałem. Dostałem może 1 trolla na 3 mecze, czyli wszystkie były do wygrania, po prostu jeden trudniejszy:)

League of Legends

Opublikowano

Jeju..

Gram Kayle na midzie vs Brand pokonuję go bardzo łatwo

Bot Caitlyn&Nunu vs tak tak.. AP ASHE!!!!!&SION

Top Master vs Rumble

Jungle Xin vs Riven

POWIEDZCIE MI.. JAK MOŻNA PRZEGRAĆ DOMINUJĄC CAŁĄ GRĘ?! ZNISZCZYŁA NAS AP ASHE I SION

OH GOD WHY... Gdybym miał ich obok siebie to pokolei by dostawali w łeb za taką grę.. Bo nasz ulubiony Master musiał chodzić po farmy podczas gdy oni nas nawalali.. Ja już nie mam na to siły ludzie na prawde.. Z tego nie da się wyjść..

Opublikowano

Serie to tylko 2/3 win, Serie z I do V to 3/5 czyli możesz przegrać az 2... Graj aż wygrasz, nawet z debilami da rade czasem wycarrować, nie musisz przecież wygrać wszystkich. Za 3, 5, 10 razem serie wygrasz. Sam tak czasem mam, ale nic się z tym nie zrobi.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...