Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Towarzysz

kocisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram w neverwinter 2 dni, mam 36 level i towarzysza. I takie pytanie, moge zmienic towarzysza? Jesli tak to gdzie?

Mam psa, chce cos innego...

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi tobie o podstawowe Towarzysze to możesz ewentualnie kupić sobie drugiego za 2g - tam gdzie odebrałeś darmowego czyli w budynku Protector's Enclave, na przeciw Rhixa (tego draginka od Astral Diamonds) w tym budynku znajduje się specjalny NPC (po prawej stronie), z tymi towarzyszami. Lub w ah za ad.

xD 

Opublikowano

W wielkim magazynie, znajduje się on pomiędzy domem aukcyjnym, a bankiem.

Jeśli chcesz towarzysza który osiągnie lv. powyżej 15 musi on mieć niebieską ramkę, a takiego w magazynie nie dostaniesz, sposobów na dostanie go jest kilka :

1. Możesz go kupić w AH.

2. Wydropić

3. Kupić za Zeny.

Pozdrawiam Adam.

Opublikowano

Tak okazjonalnie spytam, w tym temacie. Skad brac sztabki handlowe Tarmalune? I skad brac najlepszy set w grze "fioletowy".

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

@Up.

Sztabki lecą z Pancernych Skrzynek Koszmaru, Set Epicki możesz kupić na AH (Targ), Od innych graczy lub w siedzibie ostrzy za pkt chwały. Ewentualnie za pieczęcie u handlarzy pieczęci na targowisku siedmiu słońc w enklawie.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Tak okazjonalnie spytam, w tym temacie. Skad brac sztabki handlowe Tarmalune? I skad brac najlepszy set w grze "fioletowy".

Najlepszy set dropi na epickich dungeonach, można go kupić w ah za ad, oraz wymienić za monety grym na arenie.

xD 

Opublikowano

Witam, gram w neverwinter 2 dni, mam 36 level i towarzysza. I takie pytanie, moge zmienic towarzysza? Jesli tak to gdzie?

Mam psa, chce cos in ja tez mam psa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...