Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zostaniesz polaczony z serwerem..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam postawiony serwer Hamachi na plikach raina. Mam clienta z plikiem metin2.bin, ktory nie potrzebuje pongu, a gdy chce sie zalogowac jest napisane "Zostaniesz polaczony z serwerem."

Prosze o pomoc :/

Opublikowano

Wina pongu, w pliku game i w metin2.bin nie masz takich samych pongów, a metin2.bin odpala się wtedy kiedy odpalasz przez głowę surki o tym wiesz tak?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wina pongu, w pliku game i w metin2.bin nie masz takich samych pongów, a metin2.bin odpala się wtedy kiedy odpalasz przez głowę surki o tym wiesz tak?

Pozdrawiam.

***** czytaj uwaznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

sorka moje niedoczytanie a powiedz mi jakie masz game na serwie ? bo wiesz że musisz mieć game z wersji r34083 jak dobrze pamiętam to ten plik game nie ma pongu :)

Opublikowano

Dokładnie. Masz pliki raina, w których jest pong a binke masz bez pongu, dlatego Cię nie łączy. Musisz mieć game 34083

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

a moze logowanie padło?

Żal mi Ciebie, schowaj się -.-

nie wiem jak edytowac ten game, w tym jest problem :/

Czy nie widać co napisałem? a sam mnie przezywałeś a zobacz teraz co wyszlo -,- MUSISZ POBRAĆ PLIK GAME Z TEJ WERSJI CO PODAŁEM czy tak tego nie widać co napisałem? może niedosłownie tak ująłem ale teraz masz dzieciaczku mój najdroższy dosłownie napisane i nawet drukowane literki wstawiłem a jak będzie trzeba to pokoloruje -.-

Pozdrawiam.

Opublikowano

Żal mi Ciebie, schowaj się -.-

Czy nie widać co napisałem? a sam mnie przezywałeś a zobacz teraz co wyszlo -,- MUSISZ POBRAĆ PLIK GAME Z TEJ WERSJI CO PODAŁEM czy tak tego nie widać co napisałem? może niedosłownie tak ująłem ale teraz masz dzieciaczku mój najdroższy dosłownie napisane i nawet drukowane literki wstawiłem a jak będzie trzeba to pokoloruje -.-

Pozdrawiam.

yyy? przyjzyj sie co wtedy napisales? o_O (no commant)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...