Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pobierania z konta znajomego

patrikooop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mój znajomy ma minecrafta na x360. Zaproponował mi, że poda mi passy do konta i go sobie pobiorę i będziemy sobie grali. Czy można dostać za takie coś bana ?

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Jeśli przeniesiesz licencję to nie powinno być problemu.

Chyba, że twój kolega daje to konto każdemu, lub kupił je na allegro i teraz chce dać tobie itd, to wtedy możesz dostać bana.

Opublikowano

To jak przeniosę licencję to na 100% nie będzie bana ? A i jak to zrobie to mój znajomy będzie miał go na koncie bo nie chce mu go zabrać, jeżeli nie będzie go miał

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Teoretycznie Regulamin Microsoftu i użytkowania z Xbox Live dopuszcza tylko i wyłącznie przenoszenie licencji w zakresie własnego użytkowania, czyli np zmieniasz konsolę czy coś to przenosisz sobie grę.

Jeśli twój kolega jest zaufany to raczej nie powinno nic się wam stać, ale pamiętaj, że regulamin Microsoftu zabrania udostępniania swojego konta komukolwiek.

Może on także w dowolnej chwili Cię za to zgłosić, M$ to sprawdzi i dostaniesz bana, dlatego ja bym to robił tylko jeśli kolega 100% zaufany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...