Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Infestation bugi/błędy po nowym patchu..-.-

Husaria12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Kupilem gre 1,5 tygodnia temu, wszystko bylo ok, jedyne bledy jakie mialem to te z PunkBusterem. Teraz po nowym patchu to jest nie do pomyslenia. Caly czas mi wyskakuje przy ładowaniu "Out of data must be initalized before" " out of ram" ( mam 4gb ramu, ale oczywiscie blad musi byc <3 ) albo inne syfy. Jakies porady? wkurwia mnie to juz, te debile z infestation zamiast naprawic bugi to kurwa sobie zombie wiecej na lotnisku daja.

ps. przy otwieraniu personal lockera wyskakuje mi czerwone tlo, i na nim te kwadraciki z ekwipunkiem.. dlaczego tak mam? ta gra juz jest tak zjebana do takiego stopnia ze musi sie bugowac w takie popierdolone sposoby?

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Nic na razie z tym nie zrobisz teraz każdy tak ma osobiście tez mnie punkbuster wywala ale to przez tego nowego patcha niby to naprawili hahahahahha

Rekrut
Opublikowano

Zobacz TO: jak masz gre na steam to znajdź gdzie jest zainstalowana gra wyłącz
steam kliknij na WarZLancher chyba tak... po czym uruchom jako
administrator, zaznacz i uruchom ten program w trybie zgodnosci z ZAZNACZASZ i wybierasz Windows Vista (SP2) i uruchamiaj gre tym :) jeśli rejestrowałeś się na steam ten sam @mail i hasło jakie podawałeś ;) po tym jak tak zrobiłem raz mi się zawiesiło po 3/4h grania ... Miłej gry !

Opublikowano

@ UP

zrobilem tak jak mówiles, zalogowalem sie ( dostalem spawnkilla - ahh te systemy tej gry ;) ) po czym wchodze od nowa na server i out of data. Niewiem juz co jest przyczyna tego bledu, próbowałem reinstall ale na darmo - nic nie pomógł.

Opublikowano

Może hosty coś poradzą wejdź w dysk C windows,System32,Drivers,etc i tam masz takie coś jak hosts otwierasz to za pomocą notatnika ( jako administrator ) usuwasz wszystko i wklejasz to

108.162.203.133 thewarz.com
108.162.203.133 forums.thewarz.com
108.162.203.133 www.thewarz.com
66.180.197.58 api.thewarz.com

Może to pomoże ;)
Opublikowano

Spróbuje z hostami, a z moim kompem wszystko ok, gram na high. BF3 odpalam na ultra, wiec nie mowcie ludzie ze mam cos z kompem bo dawno by się zjebał w takim badz razie.

Sprawdze hosty i dam edita _/

btw. jak jest problem out of data, to wnioskuje ze cos nie tak z wersja? no ale jak to jak ja reinstalowalem i patch sie sam zainstalowal najnowszy... -.-

/ zrobilem to z tymi hostami, nic nie pomoglo. teraz blad " out of system memory" xD mam 4gb ramu.

Opublikowano

ja po patchu nic nie mam, dawniej pb wywalał ile wlezie, masz 4 GB ramu a to jest NIC teraz, a skoro masz 4GB ramu to inne bebeszki chyba nie są za dobre, to raczej cos z kompem, mi nie wywala graficznych błędów ani pierdół out of memory

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Skoro OCZ stealthxstream 2 600W , Radek HD6850 + Accelero Twin Turbo II nie sa za dobre,oraz pomijajac fakt ze odpalam kazda nowsza gre praktycznie na wysokich to ok, slaby komp. Szkoda tylko ze winnych grach nie mam zadnych problemow z errorami. Problemem musi byc cos z tym klientem tej gry.

// Poddaje sie, dropilem pol dnia Bronie etc, po czym poszedlem do Smallvile po antybiotyki - w tym momencie szedl do mnie zombie, noto wyciagnelem mlotek i zaczelem klepac i nagle error " out of system memory" loguje sie ponownie, a moja postac martwa z całym ekwipunkiem. W tym momencie przestalem w to grac, znajda latke/dadza patcha naprawiajacego to zaczne grac. Mam nadzieje ze im sie ta gra spierdoli do takie stopnia, ze zaczna cos z tymi fixami robic anie ulepszac zombie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...