Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam problem.
Przełożyłem serwer na VPS. I Gdy w root ustawiam ip z VPSa i Serverip bez końcówki 100 to mam błąd połączenia serwer. O co chodzi chyba że ktoś ma innego launchera czili innego roota pod vpsa ?

Opublikowano

Masz na VPS'ie zainstalowane porty oraz liby, a po za tym jak masz server na VPS'ie to nie potrzebujesz launchera tylko zwykłym metin2.exe

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Masz na VPS'ie zainstalowane porty oraz liby, a po za tym jak masz server na VPS'ie to nie potrzebujesz launchera tylko zwykłym metin2.exe

A możesz mi wysłać dokładnie metin2.exe?

Kumpel mi instalował. Ja tylko serwer przeniosłem. Mam skasować serwerip?

Opublikowano

a dlaczego niby masz sie łączyć z koncowka 100? skoro laczysz sie z innego ip niz ip serwera znaczy to ze nie jesteś adminem( w sensie tego samego ip a nie praw do serwera) wiec nie przysluguje ci koncowka 100

Opublikowano

No nawet zrobiłem z .bin obejście i lipa. a w root mam dobrze ...;/ Skasowałem serwerip w cliencie dalej mam błąd HELP

Opublikowano

Zobacz czy pongi Ci się zgadzają ^^

Potem zobacz czy porty na serwie w CONFGI są identyczne jak w rootach

Potem wyłącz antywirka a jak masz avasta to wyłącz go w procesach i odpal grę i zobacz czy działa ale bez ściemy mi tu proszę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam od nowa zainstalowac porty , mysql i liby

jak nic nie da to wina pongu /ip/lub nie wiem ;p

66603082608911692451.png

Pomogłem daj LIke ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...