Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ***** Crashe !

DJProTeXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam od dawna cały czas problemy z crashami co tylko wbije na serwer jeb i odrazu crash, zawsze jak wbije odrazu crashuje mi gre. Rada typu reinstal warz mam gdzieś bo nic nie pomogło. Mam tak od dziś tzn od tego patcha 49MB z tymi hardcore zombie czy coś. Rady jakieś może macie ?

Rekrut
Opublikowano

Zobacz to: jak masz gre na steam to znajdź gdzie jest zainstalowana gra wyłącz
steam kliknij na WarZLancher chyba tak... po czym uruchom jako
administrator, zaznacz i uruchom ten program w trybie zgodnosci z ZAZNACZASZ i wybierasz Windows Vista (SP2) i uruchamiaj gre tym :) jeśli rejestrowałeś się na steam ten sam @mail i hasło jakie podawałeś ;) po tym jak tak zrobiłem raz mi się zawiesiło po 3/4h grania ... Miłej gry !

Opublikowano

mam tak samo od tego patcha nowego, nic nie poradzimy prawdopodobnie, Musimy czekac na hotfix i modlic sie zeby nowy patch naprawil bugi, bo jak narazie to oni wolą sie zabawiac w dodawanie zombie , zamiast umilac gre ludziom ktorym co 5 min wyskakuje bug. ( nie wspomne o systemie tej gry, gdy dostajemy spawnkilla bo tak pojebane sie ładuje ta gra ;) )

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Mam od dawna cały czas problemy z crashami co tylko wbije na serwer jeb i odrazu crash, zawsze jak wbije odrazu crashuje mi gre. Rada typu reinstal warz mam gdzieś bo nic nie pomogło. Mam tak od dziś tzn od tego patcha 49MB z tymi hardcore zombie czy coś. Rady jakieś może macie ?

Szczerze panowie to było lepiej kupować wersje non steam bo by nie było takich problemów jakie teraz macie i byście dostali tam chyba z 700 Gc ;) ja mam non steam i nie mam żadnych problemów ;)

Opublikowano

Zobacz to: jak masz gre na steam to znajdź gdzie jest zainstalowana gra wyłącz

steam kliknij na WarZLancher chyba tak... po czym uruchom jako

administrator, zaznacz i uruchom ten program w trybie zgodnosci z ZAZNACZASZ i wybierasz Windows Vista (SP2) i uruchamiaj gre tym :) jeśli rejestrowałeś się na steam ten sam @mail i hasło jakie podawałeś ;) po tym jak tak zrobiłem raz mi się zawiesiło po 3/4h grania ... Miłej gry !

emmm niezbardzo zrozumiałe... pozatym jak odpalam tego warz launcher to mi się warz pobiera od nowa ..

Opublikowano

Jeżeli macie Radeona, to se nie popykacie, pozdro.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Jeżeli macie Radeona, to se nie popykacie, pozdro.

Jebnij się w łeb -.-

Radeon HD 6770 i śmiga aż miło.

nie wspomne o systemie tej gry, gdy dostajemy spawnkilla bo tak pojebane sie ładuje ta gra ;)

Jak się ma drewniany komputer to niestety tak jest.

Po pojawieniu się masz ochronę na bodajże 10sec.

_____

Po najnowszym patchu gra działa tak jak wcześniej, a może nawet i lepiej.

Opublikowano

no odpalam, non steam i steam i te same bledy. TO ten patch niektorym ludziom cos rozjebal. 100%

Napewno chodzi o patch, wcześniej wszystko śmigało. Zachciało im się nowych zombie i gracze nie mogą grać...

Opublikowano

Jebnij się w łeb -.-

Radeon HD 6770 i śmiga aż miło.

Jak się ma drewniany komputer to niestety tak jest.

Po pojawieniu się masz ochronę na bodajże 10sec.

_____

Po najnowszym patchu gra działa tak jak wcześniej, a może nawet i lepiej.

Drewniany komputer? haha dobre sobie, mam HD6850,600w ocz, 4gb ram, amd x4 640 3.00. Wiec nie mow mi ze drewniany komp, bo odpalam inne gry typu bf3 na ultra bez ścinek, a w tej grze jest wszystko zjebane ( mowa o WARZ)

Opublikowano

Gram na steam i sprawdziłem spuność plików pobrałem od nowa te 500MB zptachowałem i dalej jeb*ne gówno....

@ Kolega kolegi sam tak zrobił i mu zadziałało...

Opublikowano

@up

tez robilem formata, reinstal PB, aktualizacje, sciagalem jakies dodatki od microsoftu na bład "out of system memory" no ale nadaremnie. Djprotext - jak znajdziesz rozwiazanie to daj znac w tym temacie lub na PW, jak mi sie uda to to samo zrobie. Caly czas szukam gwozdzia tego błedu, chociaz w 70% jestem pewny ze to przez ten patch niektorym sie peirdoli ta gra.

Opublikowano

Znalazlem rozwiazanie, zadnych crashy. Nameczylem sie przy tym niemilosiernie czytajac angielskie fora , tlumaczac to i rejestrujac sie prawie na wiekszosci z nich.

Chcecie rozwiazanie? to wam nie dam, gdy ja potrzebuje pomocy wszyscy maja wyjebane - takze męczcie sie kurwy i zycze wam zebyscie nigdy w to nie zagrali więcej. hehe taki czlowiek skurwiel ze mnie.

Takze dziekuje za niepomoc, sam sobie poradzilem. ZEgnam kurewsko,

/djprotext jak chcesz to rozwiazanie to napisz na priv. nikomu wiecej nie podaje. peace cioty

Opublikowano

Pedalec to twoj stary jebana kurwo, wypierdalaj w podskokach wyziewie trolla i pomiocie goluma.

PS. polecam sie zabic, twoje zycie jest juz i tak zbyt chujowe.

Opublikowano

Pedalec to twoj stary jebana kurwo, wypierdalaj w podskokach wyziewie trolla i pomiocie goluma.

PS. polecam sie zabic, twoje zycie jest juz i tak zbyt chujowe.

No sory ale bezt takich wulgarnych wyzwisk.... Tutaj chce o pomoc a jak chce tyrać to pisze pw

Opublikowano

Znalazlem rozwiazanie, zadnych crashy. Nameczylem sie przy tym niemilosiernie czytajac angielskie fora , tlumaczac to i rejestrujac sie prawie na wiekszosci z nich.

Chcecie rozwiazanie? to wam nie dam, gdy ja potrzebuje pomocy wszyscy maja wyjebane - takze męczcie sie kurwy i zycze wam zebyscie nigdy w to nie zagrali więcej. hehe taki czlowiek skurwiel ze mnie.

Takze dziekuje za niepomoc, sam sobie poradzilem. ZEgnam kurewsko,

I tutaj jest racja w drugim akapicie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...