Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy jest sens dalszej gry?

preorderjbl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam aktualnie znajduję się w srebrze 5. Mam 84 wygrane gry oraz 190 przegranych. Za wygrany match otrzymuję 5lp za przegrany odejmuje mi nawet -28lp. Moim zdaniem gram nie najgorzej. Gram na liniach adc / jungle bo na nich najlepiej się czuje i je ogarniam.Nie stety gram z brązami , a jak to w brązie zdażają się trolle itp. Co z tego że wygram 3 mecze pod rząd skoro przegram 1 gre i trace wszystko. Czy jest sens grania rankedów na tym kącie?Czy zrobić nowe konto ?

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

A nie lepiej kupić nowe? Nie dość ,ze w huj tanio to jeszcze za 150 zł masz diament.

Opublikowano

Liczy sie zabawa;d,graj dalej spróbuj może duo lub kup konto z wyzszej dywizji i płacz że sb nie radzisz bo za silni

Opublikowano

Lol jakbyś był dobry to byś nie miał róznicy 100 rankedów... Masakra o.O ja bym założył nowe konto, bo kupienie nic nie da, i tak spadniesz do najniższej dywizji i będziesz płakał że nie umiesz się wybić

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Jeśli twierdzisz że grasz nie najgorzej to nie byłbyś w takiej sytuacji, w rzeczywistości grasz na poziomie bronze i takich graczy ci dobiera, nie ma wyjątków w stylu "gram jak platyna a mam noobów ze srebra", ten system działa tak samo dla każdego. Jeśli zrobisz nowe konto to wylądujesz tak samo chyba, że w końcu zaczniesz uczyć się grać a nie tylko latać za fragami jak ci neandertalczycy za mięsem.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Tak to jest jak się nie da spać z ligi, powinieneś być w brązie.

@topic

załóż nowe, nie kupuj bo mogą cię łatwo wydymać.

Opublikowano

Nie możesz być dobry, skoro masz taką różnicę.

Jeżeli wygrywasz swoją linię (Albo ogarniasz junglę) to powinieneś mieć 70% wygranych. Wtedy róznica MMR by się szybko zmieniła. Nie kupuj konta, bo tam będziesz feedował.

Opublikowano

Nie wierzę, jak można mieć aż taką różnicę winów a lose -,-

Przecież ty nadajesz się do brązu V, bez urazy, ale tak być nie może.

Z tobą musi być coś nie tak.

Graj normale, ćwicz, szkoda stracić konta z tyloma grami, zawsze trochę champów jest.

I próbuj w s4.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Na tym koncie w obecnym sezonie moim zdaniem nie ma sensu grać rankedów, bo odbicie wyniku zajmie Ci bardzo dużo czasu. Ewentualnie jeśli chcesz to możesz całkowicie olać te punkty i dążyć do wbicia np. równej ilości wygranych co przegranych, wtedy z odpowiednią motywacją masz szanse podlepszyć wynik. Najlepiej jeśli już chcesz teraz grać ranki to nie rób tego dla tych punkcików tylko dla samego siebie - by być lepszym. Do tego radzę próbować sił w przyszłych sezonach.

Nowego konta moim zdaniem nie opłaca się robić, bez postaci i run wręcz odechciewa się grać. Kupować też się nie opłaca, ponieważ oszustów na świecie nie brakuje.

Opublikowano

Nie opłaca ci się grać na tym koncie, różnica w/l jest zbyt duża. Każdy pisze że robi 3w:1l a i tak macie po -80 w/l...

Polecam rozpocząć grę od nowa i poduczyć się grać od nowa na normalach:)

League of Legends

Opublikowano

Na twoim aktualnym ukrytym elo trafiasz na MEGA SŁABYCH przeciwników więc skoro nie jesteś w stanie wygrywać wszystkiego po kolei to po prostu nie umiesz grać, nabierz doświadczenia na normalach/draftach tak z 500-1000 gier rozegraj i potem spowrotem ranki.

Opublikowano

A nie lepiej kupić nowe? Nie dość ,ze w huj tanio to jeszcze za 150 zł masz diament.

Nawet za 100zł z all champami :)

http://allegro.pl/konto-league-of-legends-diamond-5-all-champs-pax-j-i3473230028.html

Masz takie mmr, że jak chcesz się wybić to graj duo, bo inaczej nie wybijesz się grając z bronzami, lepiej bym założył nowe konto.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Ja was trochę nie rozumiem powiem ci tyle na początek zadaj sobie pytanie w jakiej powinieneś być dywizi a drugie pytanie sobie zadaj czemu nie jesteś ??? No włąsnie teraz pownie sobie pomyślisz bo są trolle i feederzy. Tak to prawda ale czemu zawsze w twoim teame ?? Bo może ty też jesteś trollem i feederem oczywiście nie chcem cię obrazić ale taka jest prawda w drugim teamie może być 5 trolo a w twoim tylko 4 :) A i jeszcze jedna sprawa grja dla fanu :)

x

Opublikowano

Hmmm, twoja różnica przegranych do zwycięstw mówi za ciebie, gdybyś był dobry nie miał bys problemów z wyjściem do innej ligii.

Graj normale draftowe ćwicz inne pozycje itd.

bOPgQ4H.jpg

Opublikowano

Kupno konta czy też założenie nowego tutaj nic nie zmieni. MMR posypią Ci się w kilka meczów i znów będziesz grał na tym poziomie co teraz. Jedyne co pomoże to poprawa gry, tutaj nie ma sytuacji że boli, do kiedy nie nauczysz się grać lepiej nie będzie. Do tego na tym koncie zapewne masz już trochę wydanych IP (RP?) i po co tracić czas na zarabianie ich na nowo.

Opublikowano

@up: Założenie nowego mu pomoże, bo od nowa będzie mógł pograć ze słabszymi i równymi sobie na normalach. Pogra więcej normali to i się czegoś poduczy. Kupowanie acc jest bez sensu, jak już napisałem. Rób nowe acc i od nowa ucz się grać;d

League of Legends

Opublikowano

Powiem krótko...różnica 100 rankedów przegranych, to straszna przebita...i tak już nie wycarrujesz tych rankedów, tak więc Ja na Twoim miejscu skończyłbym już.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Jeśli poczekasz do sezonu 3 dostaniesz MMR oraz będziesz miał srebrną ramkę . Na razie graj normale , ogarnij jakąś mocną postać i potem graj rankedy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...