Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Stronka

p4blo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczeło sie tak zmieniłem ip że by porobić reklamy i zrobiłem z 100 nx i chce wbic na warrocka i mam cos takiego . Od razu mówie ze pobierałem juz ropere chrome i prawie to samo mam

Edit :

Może to nie jest związane z WarRockiem ale idne strony tez mi nie działają np FB , a inne działają

post-356231-0-27035000-1376505993_thumb.png

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wyłączyłeś zmienione ip :D? Zrestartuj kompa lub przywroc do poprzedniego stanu (sprzed robienia nx)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Wyłączyłeś zmienione ip :D? Zrestartuj kompa lub przywroc do poprzedniego stanu (sprzed robienia nx)

Resetowałem , jak przywrócic pc do poprzedniego stanu ?

zresetuj kompa (też sie bawiłem ze zmianą ip i niemogłem na niektóre str. wejść i reset pomógł)

Robiłem to , routera nawet resetowałem i nic

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tez sie tak bawiłem, tylko mi wyskakiwało okienko na dole (lewy rog przegladarki) you have Banned IP ^^.

Wchodzisz z start z pasku wpisujesz przywracanie systemu i do skutku ja tak robiłem 6 godzin ale neta mam ^^.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Tez sie tak bawiłem, tylko mi wyskakiwało okienko na dole (lewy rog przegladarki) you have Banned IP ^^.

Wchodzisz z start z pasku wpisujesz przywracanie systemu i do skutku ja tak robiłem 6 godzin ale neta mam ^^.

Ale jaj uz teraz wlasnie zrobilem i mi nie pomoglo dalej mam to samo tylko mi sie robilo nie 6 godzin ale 10 min

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ale jaj uz teraz wlasnie zrobilem i mi nie pomoglo dalej mam to samo tylko mi sie robilo nie 6 godzin ale 10 min

Ale mi tez sie to robiło ok 10 minut ale robiłem to ok 15 razy :D

Moze nawet wiecej minut ale robiłem przywracanie kilka razy.

320551442138510845087.png
Opublikowano

i ci pomoglo ?

Juz robie to 2 raz i to samo mam ;(

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Napewno masz włączone nadal proxy.. Sprawdź jeszcze raz czy nie jest zaznaczone. I spróbuj uruchomić WarRock'a lub coś co potrzebuje neta, a nie jest to przeglądarka.

Opublikowano

Moze nawet wiecej minut ale robiłem przywracanie kilka razy.

15 razy przywracanie systemu, co ty człowieku gadasz... Przywraca się raz do danej daty kiedy było w porządku...

@Top

C:\windows\system32\drivers\etc\hosts wejdź tam i plik hosts albo host otwórz notatnikiem.

Zobacz czy tam nie masz wpisane IP i obok nazwy strony, np. facebook itd... Może jakiś wirusik, IP i przekierowuje Ci strony do danego IP:P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Napewno masz włączone nadal proxy.. Sprawdź jeszcze raz czy nie jest zaznaczone. I spróbuj uruchomić WarRock'a lub coś co potrzebuje neta, a nie jest to przeglądarka.

Własnie mam odznaczone proxy ;/

15 razy przywracanie systemu, co ty człowieku gadasz... Przywraca się raz do danej daty kiedy było w porządku...

@Top

C:\windows\system32\drivers\etc\hosts wejdź tam i plik hosts albo host otwórz notatnikiem.

Zobacz czy tam nie masz wpisane IP i obok nazwy strony, np. facebook itd... Może jakiś wirusik, IP i przekierowuje Ci strony do danego IP:P

Ale jak wpisane ip , robiłem już skana pc i nic mi nie wykryło

Edit:

Mam cos wpisane

# Copyright © 1993-2009 Microsoft Corp.

#

# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.

#

# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each

# entry should be kept on an individual line. The IP address should

# be placed in the first column followed by the corresponding host name.

# The IP address and the host name should be separated by at least one

# space.

#

# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual

# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.

#

# For example:

#

# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server

# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.

# 127.0.0.1 localhost

# ::1 localhost

127.0.0.1 65.52.240.48

127.0.0.1 activation.cloud.techsmith.com

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...