Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Archangel vs Muramana na Nidalee

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lolz. Jak możesz składac ap nidalee manamune? Nidalee to ap ,ad lub hybryda ,ale na ad nidalee ,ani na hybrydzie nie składa się manamune. Kostur jest o niebo lepszy.

Opublikowano

Kostur Archanioła (po upgrade Seraph) jest dużo lepszy. Mając go i do tego Rabadon+Void Staff + Zhonya/Lich taka Nida ma nieziemski poke z dzidy, jeśli taka Nidalka ogarnia rzucanie tejże dzidy to każdego teamfighta przeciwnicy zaczynają mając ok. pół hp, czyli przewaga dla jej team'u ogromna.

Opublikowano

1. Archangel boostuje o dużo więcej twój dmg z dzidy jak i z pozostałych skilli.

2. Muramana zadaje psychical dmg gdy ty kupujesz magic pene więc będziesz tracił znaczną część obrażeń.

3. Aktyw archangela>Pasyw muramany na apekach.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Mamuname na topa jak najbardziej

dużo ad ,

w formie kotka kosimy wszystko z q możemy straszny dmg wycisnąć.

pod mida polecam konsturek daje shield'a oraz mnóstwo ap czyli mocny poke ^_^

myślę że lepszy jest konsturek ,bo nidalee ma 5 skili ap i 1 mocny ad (q w formie kotka)

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Zastanawia mnie, o jakim właściwie mówisz buildzie. AD nida oczywiście weźmie muramane, natomiast AP weźmie staffa. I zaraz dostanę jakiś flame, że przecież nida działa na hybrydzie... co? :3 Jak ktoś miał kiedyś w rękach nide robioną pod snipera, tzn. Full AP kite build i zdejmował ADC prawie na hita, to wie o co mi chodzi. Kotek na AP też działa perfekcyjnie. Reasumując, Archangel to pierwszy item jaki się składa (ewentualnie sam tear do nastackowania), a potem można dopakować Rabadona, LB, rylaike (slow z dzidy jest bardzo przydatny), Liandry's, Voida, Sorce, w jakiejkolwiek kolejności. Poprostu pure AP/MPen dmgshit. Nida jest tak zrobiona mechanicznie, że bez sensownego dash-stuna, jak np. bandaż amumu, nie da się jej dorwać, a nawet tym nie zawsze się trafi. Reasumując, idealny champ do pure dmg buildowego kitowania 1v5 przez całą długość mida. Z reguły po 2 killach enemy team odpuszcza, a szkoda.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...