Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pozegnanie lapka

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema kupuje nowego kompa i chcialbym rozwalic mojego akualnego laptopa. co polecacie zrobic? planuje dac tak jak ninja cegle i pierdolnac piescia w sam srodek zeby sie rozwalil

macie jakis lepszy pomysl?

kazda sensowna wypowiedz nagradzana like :p

Opublikowano

Nie lepiej go sprzedać?

Nawet jeśli jest bardzo tani to i tak będzie zysk...

Jeśli nawet nie chcesz sprzedawać to idź gdzieś oddaj lub do domu dziecka na pewno się przyda niż miałbyś go rozwalać.

Opublikowano

up i 2x up

specyfikacja mojego komputera:

1x 1GHz na maxa podkręcony

2x 512 ramu

grafika intel 965 express chipset family

chodzi ale nawet najbiedniejsi by go nie chcieli. Windows włancza się 7 minut

po godzinie pracy wyłancza się i przegrzewa

jedyny zysk to na złomie a tak to przynajmniej za te wszystkie nerwy na niego się wyładuje :)

podajcie pomysły typu petardą go/zrzuć z dachu

Opublikowano

2x up wole go rozwalić bo tyle mi zeżarł czasu i nerwów że jak teraz z niego pisze zrobił bym monitorowi o tak:

up on ledwo chodzi, trza modem do niego, wyłancza się i przegrzewa, co chwile się tnie. Żaden biedny by go nie chciał.

Czekam na propozycje w jaki sposób można go zniszczyć

Opublikowano

Ciężko zrozumieć, że on nie chce go oddac? Weź młotek i go rozwal, na pewno ci się uda pięscią na pół -.-"

1357577137-U262310.png

Opublikowano

prosze nie pisać żebym go oddał. Nadaje on się jedynie do rozwalenia.

jakieś lepsze pomysły? 2 razy go rozwalać nie będę nowy komputer jeszcze nie doszedł to mam czas na znalezienie najlepszego pomyslu na rozwalenie tego złomu/kalkulatora

Opublikowano

moj stary komp lezy w piwnicy. kiedys sie nawet przydal, bo windows na nowym pc padl i nie mialem jak naprawic, to zgralem sobie ze starego. neraz takie szroty sie przydaja.

ale mozesz wyjebac mu porzadnie z piesci w ekran. ja nieraz mam ochote tak zrobic w moim lapku

Age is just a number :)

Opublikowano

chce go rozwalić i nie zrobie inaczej :D

"ale mozesz wyjebac mu porzadnie z piesci w ekran. ja nieraz mam ochote tak zrobic w moim lapku"

tak chyba zrobie ale boje sie o woja reke xD

macie jakieś lepsze pomysły?

Opublikowano

Zrzuć z 10 piętra z 50 razy, przy okazji sobie kondycję wyrobisz. Pamiętaj, biegnij po schodach!

Opublikowano

2x up musiałbym wysłać pocztą i by się rozwalił good idea :P

czekam na propozycje na zniszczenie sprzetu NIE PISAĆ ŻADNYCH INNYCH TYPU ODDAJ GO BIEDNYM ITP! Będę to zgłaszał

up coś bardziej kreatywnego :P?

Opublikowano

Oddaj go biednym. Zróbcie sobie z kolegami partyjkę w piłkę nożną. Co ma robić za piłkę to już chyba nie muszę pisać.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Włącz go, rób na nim crashtesty i zobacz ile wytrzyma. Fajnie byłoby pewnie postrzelać do niego z wiatrówki, zrzucić z wysokości a na sam koniec podpalić albo wysadzić petardą.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

eMode miał najlepsze dotychczas rozwiązanie

Wymyśli ktoś coś lepszego?

Opublikowano

1. Polej benzyną i podpal niech się zjara w popiół :)

2. Zakop go w wodzie :) ( za pare k lat zgnije )

3. Wejdz na najwyzszy budynek w swojej miejscowosci i zrzuc go.

4. Pojebaj siekierą :D

5. Podłącz go do kontaktu i polej wodą , spali się noo i przy okazji korki wyjebie :)

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...