Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o takim ''tymczasowym zarobku'' ?

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy oplaca sie dropic konary po to zeby je sprzedac? Zamierzam dropic bez rekawicy zlodzieja.Srednio konar leci mi co 4-5minut.Czasami szybciej.Konar sprzedaje po 1,5kk.Kamol warty okolo 18kk,ku aura 3kk,wir miecza 1kk,stalka +7 [woj] 8kk [podalem to zebyscie mogli porownac to do cen]

ie068n.jpg
Opublikowano

Jeśli tak często Ci lecą to w godzinę powinieneś mieć min. 18kk dołączając rękawice potencjalnie powinieneś mieć 36kk no ale.. różnie jest.

Myślę że lepiej gdybyś na razie bił metiny i wydropił sobie rękawic tak na 2h i spróbował :P

//Reklama OFF.

Opublikowano

1h= 1 pewny kamol

myślę że to dobry sposób chyba, że masz dobre eq to idź na metki (ku możesz dropnąć+kamyk).

93988298266825447943.png

Opublikowano

To chociaż bij te słabe metki 75/80,podczas dropienia konarów.Może uda Ci się dropnąć kamyka,a te metki naprawdę nietrudno ubić.A z ich respów,dropniesz też konary.

Opublikowano

Jeśli ci konary tak szybko lecą to opłaca się. W ciągu godziny masz ich 120 czyli 180kk. Więc raczej się opłaca.

nie wiem jak ty to wyliczyles ale niech ci bedzie ;o xD

skoro tak szybko ci dropia, to drop jak najwiecej, mozesz sie niezle dorobic

Opublikowano

kazdy zarobek jest dobry , nawet najmniejszy , jezeli nie masz nic innego do roboty to dzialaj z tymi konarami powoli ogarniesz lepsze eq i lepszy bedziesz miec zarobek:))

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...