Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem od siostry lapka z W XP. Jak sprawdzić jakie sterowniki zaintalować?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

ten lapek jest stary i nie wiem co to za model, jakś program?

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Driver Update ale polecam tego który ma pęłną wersję bo dość że Ci sprawdzi jakie potrzebne są aktualizacje to jeszcze pobierze i je zainstaluje oraz stworzy punkt przywracalny jakby były problemy ze sterownikiem to cofnie do tamtego :) więc polecam albo Driver Genius :) ja używam Driver Genius.

Pozdrawiam.

Opublikowano

laptopów nie aktualizuje sie takimi badziewiami, na stronie producenta sa działające sterowniki, nazwa laptopa czy model musi być gdzieś napisana

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a jak sprawdzć ogólnie jaki mam dysk itd? Jakim programem? Bez akutalizacji, tylko sprawdzić.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Robem:

http://scr.hu/34x/m19x1

Jak miałeś lepsze osiągi laptopa to się pochwal, jeśli nie miałeś osiągów dniowych to po prostu pomyśl 2 razy zanim jakąś bzdurę napiszesz..

Wiesz co Ci jeszcze powiem? jak ma niby on sprawdzić jakie sterowniki ma sobie zaktualizować hm? ;)

Wiesz jak ja polecam jakiś program to nie jest badziewie -.-

Mój maksymalny osiąg laptopa wynosi rok chodzenia nonstop ;p nie szpanuje tylko informuje że właśnie takimi badziewiami aktualizowałem laptopa, nieco modyfikowałem sterowniki ale to mniejsza oto ale musiałem je skądś wytrzasnąć prawda? pobrałem programik i sobie aktualizowałem a jak coś było nie halo to cofałem zmiany i nic nie uszkadzało ;3

Jak coś to patrz na dni ile chodził ;3 nie szpanuje ^^

Jeżeli mój post sprawił Ci przykrość to przepraszam, nieświadomy tego jestem żeby nie było że jakieś ostrzeżenie poleci..

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Robem:

http://scr.hu/34x/m19x1

Jak miałeś lepsze osiągi laptopa to się pochwal, jeśli nie miałeś osiągów dniowych to po prostu pomyśl 2 razy zanim jakąś bzdurę napiszesz..

Wiesz co Ci jeszcze powiem? jak ma niby on sprawdzić jakie sterowniki ma sobie zaktualizować hm? ;)

Wiesz jak ja polecam jakiś program to nie jest badziewie -.-

Mój maksymalny osiąg laptopa wynosi rok chodzenia nonstop ;p nie szpanuje tylko informuje że właśnie takimi badziewiami aktualizowałem laptopa, nieco modyfikowałem sterowniki ale to mniejsza oto ale musiałem je skądś wytrzasnąć prawda? pobrałem programik i sobie aktualizowałem a jak coś było nie halo to cofałem zmiany i nic nie uszkadzało ;3

Jak coś to patrz na dni ile chodził ;3 nie szpanuje ^^

Jeżeli mój post sprawił Ci przykrość to przepraszam, nieświadomy tego jestem żeby nie było że jakieś ostrzeżenie poleci..

Pozdrawiam serdecznie.

Co z tego ile ten laptopa jest włączony? I jaki sens ma ciągłe spamowanie tym zdjęciem.? Też mogę sobie włączyć laptopa i niech stoi miesiąc czy dwa. I zmiana nazwy to nie jest od razu "modyfikacja sterowników".

A co do tematu to znajdź nazwę tego laptopa i wejdź na stronę producenta. Albo wejdź w menadżer urządzeń i po kolei po ściągaj sterowniki do każdej części.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...