Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony internetowe

Cread

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem nie wiem wogóle gdzie dać ten temat wiec przepraszam niech jakiś moderator wrzuci go tam gdzie trzeba ...

a wiec od 2 dni nie wiem czemu włączają mi się automatycznie strony internetowe .. ściągnołęm w tym czasie :

aion , tera(laucher cały czas włączo (Własnie mi się strona włączyła ... ) ny) , odkurzacz , VuuPC , TUTO4PC i jakiś program mam Lolipop

2 gry to ja ściągnołem a resztę mama ( nie będę się rozpisywał dlaczego ale na chwile muszę się dzielić komputerem z rodzina .. )

po prostu nie wiem jaki jest powód włączania się stron internetowych np strona aion , jakiś szpieg sms , i inne płatne smsem ...

jak to wyłączyć / zablokować ? (znów stronka mi się włączyła.. wtf)(hehe właśnie naciskałem Napisz Nowy Temat i się włączyła) dobija mnie to bo gdy gram w gry typu lol,wot i tp mi się to włącza i wraz z laucherem TERA laguje mi strasznie.. wiec prosze o pomoc jaka może być przyczyna...

I jeszcze takie jedno pytanie czy wiecie czemu w umowie mam 10 mb na ściąganie a mi się tera ściąga po 400-500 kb ...

(fmbak) wlasnie sie wlaczyl : np jak to przyspieszyc spawdzic czy cos nieblokuje tego ... nwm nieorientuje sie w tym

Opublikowano

To jest troll?

Usuń te programy:

BrowseToSave
BrowserProtect
AVG Security Toolbar
DealPly
Delta toolbar
Delta Chrome Toolbar
McAfee Security Scan Plus
Optimizer Pro v3.0
tuto4pc_pl_8
IB Updater Service
Ask Toolbar
Incredibar Toolbar on IE
Lollipop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...