Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o tej chorobie ?

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronach z teoriami spiskowymi, duchami i ufo jest sporo przypadków samozapłonu u ludzi :D

Ale raczej w fakt bym nie wierzył.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Powiem tak - jest to Fakt. Ciężko uwierzyć w coś takiego. Prędzej poprę teorię wysuniętą przez społeczność wioski Nedimoliyur.

#don't care

Opublikowano

Samozapłon samozapłonem. Wystarczy iskra. Tłuszcz z ciała służy jak świeca. Czytałem o tym bodajże w świecie wiedzy czy focusie.

Opublikowano

To jest fizycznie nie możliwe żeby człowiek się od tak zapalił zapewne fake.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Nie ma takiej choroby jak "samozaplon" :D

Samo zapłonie może być w bombie która wyjebie i pierdolnie odlamkiem w łeb kolesie który wymyślił tą chorobe ktora nie jest chorobą :) to może nabierze rozumu :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

nie możliwe, fake.

Skóra człowieka sama z siebie się nie zapali, zbyt dużo wody. Co za debil to wymyślił - nie wiem, a od siebie dodam, że co najwyżej pierdy mogą się zapalić, ale do tego trzeba mieć źródło ciepła.

Po za tym jakby się zapalił to oparzenia po 30s były by nieodwracalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...