Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20 Łyżeczek Kawy Rozpuszczalnej Z Mlekiem

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mój głupi kolega chce się ze mną założyć że wypije kawę z 20 łyżeczek rozpuszczalnej z mlekiem i moje pytanie tutaj tkwi czy coś mu się stanie po jakimś czasie?.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Dostanie ataku serca, za dużo kawy jak dla gimba.

Ma 15 lat tyle co ja i jak wypije całą chce dostać 35zł :D tylko boje się że padnie i nie wstanie.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Ma 15 lat tyle co ja i jak wypije całą chce dostać 35zł :D tylko boje się że padnie i nie wstanie.

Ohh, tak szczerze to jebnięty jest, jest gimbem i tyle. Nie warto, najlepiej zjeść gówno ( zakład o 100 zł ), ale jak go wygra to przed nakameruj go i wrzuć na wioche. Beka na całego hahha, noob który je gówno.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Reagowanie na kawę to indywidualna sprawa każdego organizmu. Jednorazowe wypicie takiej ilości nie powinno mieć większego wypływu na zdrowie Twojego kolegi (pomijając bóle brzucha, głowy etc.).

Opublikowano

jak pierwszy raz pije aż tyle to coś z sercem na 90%

Właśnie 1 raz nie pije gadał mi że już pił po 3-4 łyżeczki w nocy żeby się obudzić itp.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Dobra można temat zamknąć wypił prawie wszystko tylko ćwiartkę zostawił bo nie mógł dalej mam nadzieje że mu nic nie będzie :D lajki dla panów.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...