Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co zagram na takim sprzęcie ?

aleurwał:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jakieś stare gry może zagrasz ale też pewnie na jakiś niskich ustawieniach. Bo ta karta graficzna nie nadaje się do gier.

Opublikowano

Jesteście naprawdę zajebiści, na niej gram w MW3 na full BF Bad Company 2 Na średnich full hd 30 fps -.- GTA 4 tylko się tnie...

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

Seria Call of duty, gothic 1/2/3, risen, mafia ( może 2 na low ), seria stalker, Max Payne 1 /2, Medal of honor ( bez najnowszego ), NFS MW ( starszy ), Fifa 12/13, GTA Vice sity, San andreas.

Podaj lepiej jakie gry chcesz, multi czy single, jakie gatunki ?

PS. 30fps to męka nie gra.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Seria Call of duty, gothic 1/2/3, risen, mafia ( może 2 na low ), seria stalker, Max Payne 1 /2, Medal of honor ( bez najnowszego ), NFS MW ( starszy ), Fifa 12/13, GTA Vice sity, San andreas.

Podaj lepiej jakie gry chcesz, multi czy single, jakie gatunki ?

PS. 30fps to męka nie gra.

No i to jest odpowiedź ;) Myślę że singl i multi z typu GTA Jakieś strzelanki coś takiego.

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

Z strzelanek multiplayer spróbuj Ghost recon online, A.V.A, Combat Arms, no i jak mówiłem seria Call of duty ma niskie wymagania więc powinieneś spokojnie sobie pograć.

All Points Bulletin - coś jak GTA, strzelanka przez internet, darmowa.

Z tego co nie jestem pewien czy ci bd działać to War thunder, world of tanks, ale gierki są bardzo dobre.

Single player już podałem, ale możesz jeszcze pograć w : Batman arkham asylum ( wciągająca gra akcji, nie koniecznie nawet dla fanów bajek, ale wciąga ), Dead Space ( cała seria powinna ci działać ), Mass Effect 1,2 ( nie wiem jak z 3, ale można spróbować. Jedna z lepszych rpg shooterów ), seria hitman ( bez najnowszego ), Skyrim ( grałem w 800x600 na radeonie 5450 więc na low powinien ci działać ), Oblivion ( Dla fanów gier rpg ). Far Cry 1/2 ( jedynka co prawda lepsza, ale już swoje lata ma ), the walking dead ( ciekawa fabuła ), Portal 2 ( gra wymagająca użycia mózgu, nie jest to bezmyślne nawalanie w tłumy potworów ), Wiedźmin ( jesteś fanem rpg ? Musisz w to zagrać ), Dishonored ( Jedna z lepszych skradanek, z dosyć dobrą fabuła )

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...