Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolne ściąganie (pobieranie)

Cread

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tu już leży wina chyba u operatora mają pewnie za dużo klientów i przeciążone łącza i pewnie dla tego zamula , jaką masz szybkość jak robisz speed testa ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Możesz mieć ustawiony limit pobierania choć to mało możliwe, pobierając sprawdz. Jeśli po mimo ustawiania bez limitu tak się pobiera to w win może być zablokowane ale i to rzadko się zdarza.Myślę iż wina leży u operatora ,ja sam mam 4 a przez jakieś 3 mies. net działał z prędkością 1 a nawet mniej.U mojego znajomego był przypadek że miał przestarzały router czy coś takiego.

Opublikowano

Boże być tak, że twoje łącze więcej pociągnąć nie może, ja do pewnego czasu mogłem z Neostrady (i inne naziemne) używać max 320 internet, a do 2008 roku 168.. sąsiadka miała max 512.. i pomyśl jak to szło, plik 700 mb to były jakieś 3(?) godziny? czasem i więcej
od roku z kabla mogę bieć 10mb, używam 6 i leci mi po 720kbps, czyli norma

podejrzewam, że też masz naziemny, więc możliwe, że masz ograniczenie i technicy je muszą podwyższyć, albo że łącze tyle nie wyciągnie(to też lepiej niech technicy sprawdzą xD)
a jak radiowy to masz za słaby zasięg .

btw. kiedyś technicy coś mi tam przestawiali, musieli wejść do domu, jeden oparł się ręką o ścianę no i na białej ścianie taka czarna łapa została >.< myślałem, że go zabiję xD :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...