Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera do Gothic 3.

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No był jakiś tam projekcik czy nawet już serwer temat byl chyba, jak ktoś mógłby podać, i czy, bo chciałbym se zagrać, czy to niedługo bedzie itd. Dzieki za helpnięcie mi. Oczywiście dam lajksona.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

o gothic 3 online pierwsze co slysze. slyszalem i widzialem gothic 1 i 2 nk ale 3 ?? z checia tez sie dowiem czegos na ten temat jak i zagram :)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Też pierwsze co, słyszę o G3 Online, ale to raczej wątpliwe bo G3... Jest niezwykle trudny albo nawet niemożliwy do moddingu.

Budowniczy
Opublikowano

Nie nigdy nie było G3 Online, ani serwerów do gry, bądz MultiPlayer'a, więc tak czy tak, nie ma mowy o zagraniu, tylko marzyć o tym, aby dodali takie coś, ale wątpie, gra jest stara, więc nie dodadzą, takiego trybu :)

Pozdrawiam!

Budowniczy
Opublikowano

@Shark12 ale mu chodzi o Gothic 3, orginalną wersje MultiPlayer, a takiego czegoś nie wynalezli do G3, więc niema co gadać głupot, przecież on wie, że instnieje MP do G2 NK, więc, na co nabijanie postów ?

Oczywiście ja nie nabijam, ale mówie :)

A więc niema MutliPlayer, do G3 na 100% sprawdzałem wszystkie fora na necie itp.

Pozdrawiam!

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...