Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co pozmieniać w moim magu? :x

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie. Co zmienić/kupić na mojego nowego maga? zamieniłem się z kolegą mojego łuka za tą oto postać :

DG 18job ( biję na szopach więc niedługo 20 xD) | Holka 54job+7 | Red 19Job | Blue 19job.

EQ : Zbrojka na 55 u4+5 | rózga na 65 u4+5 | miotacz na 58 u7+5 | kapelusz małpy

Resy : Światło 101% | Mrok +/- 70% + buffy z holki (kupuję resy) | Brak ( Kupuję )

Zwierz : Św Tori 64lvl +2/+5

EQ na lvl : 70. Kryształowa zbroja u4+6 | 72. Strzelająca gwiazda u5+5

No i teraz pytanie. Jak mam zarobić na przykładowo te reski skoro one średnio po 2kk? NA szopach mi wgl pióra nie dropią gołębie tak samo. Tylko w shannerze 10 na godzinę. Rózgę już zmieniam na tą na 63 u6+6/7 no ale osłonki wszędzie ;/

Co mi radzicie? :<

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Możesz podexpić trochę Blue i dać co nieco w ele. Wtedy pójdziesz na jaszczurki w lesie jodłowym (u góry mapy). Tą rózgę na 65 co masz to nie sprzedawaj jej. Możesz potem zrobić sobie mookrazue (chyba tak to się pisze, jest to jedna z lepszych różdżek na 71. Robisz z przepisu amir A) Jaki masz lvl tego maga bo tego nie podałeś. Na reski możesz zarabiać tak, że za 100-200k kupujesz broń na 92lvl u5/6 i ulepszasz ją do +5 i sellasz za 500-600k. Ja tak zarobiłem na reski wody ^.^

Opublikowano

@2up 67 ;d

DG juz ma 21job blue 20job reski zrobiłem na ogień koło 85%

Myślę teraz, up blue czy rózgę duszy kupić jakąś u5+5 ;/

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...