Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znajdowanie misji?

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio zacząłem grać w Tere i mam pytanie :) Jak znaleźć misje do wzięcia? ( Chodzi mi o misje które mogę wziąć by je zrobić... ) Na mini mapie wyglądają jak wykrzykniki.. Ok, ale na mini mapie.. Świat Tera jest całkiem spory i jakoś mi się nie widzi latać po każdej mapie by znaleźć jakąś misje ;) Czy jest jakiś przycisk czy coś który otwierał by mape z dostępnymi misjami? Albo chociaż listę tych misji i gdzie można je wziąć?..

Zbieram like ;x

Opublikowano

ja ci radze tak rób wszystkie misje po kolei i zawsze jakieś będziesz miał ponieważ jak zrobisz misje w 1 miejscu to dostajesz do następnego wiec nie powinieneś mieć wtedy problemów ze znalezieniem questów :D

75775358773159538492.png

Opublikowano

Aha ;P Ogólnie już ze 2 misje bym pominął gdyby nie to że po coś się wracałem :P Dla tego pytam ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

Z reguły NPC z questami do wzięcia stoją blisko siebie, np. w campach, więc dużego problemu nie ma :) Rób wszystko po kolei. Patrz również na radar w prawym górnym rogu ekranu - tam pojawiają się żółte wykrzykniki.

#don't care

Opublikowano

Musisz robić wszystko za koleją, gdy wybierasz się na jakąś nową kraine zawsze bierz misje odpowiednie do lewelu, bicie mobów bez robienia questów się nie opłaca poza tym zawsze możesz dostać nowe eq za questy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...