Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólnie Mówiąc - "zostaniesz Połączony Z Serwerem"

Ninjutushi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wyjątkowo chciałbym poprosić o pomoc. Ten problem nie dotyczy tylko mojego serwera ale i innych z ExtremeMT2. Opiszę może od początku.

Serwer skonfigurowany pod kartę Loopback, Global IP. Baza wsadzona z innego priva. Niby działa wszystko ładnie, pięknie ale po jakimś czasie "siada" logowanie. Wyskakuje komunikat "zostaniesz połączony z serwerem". Ok. Zrobiłem bazę od samego początku i co? Po jakimś czasie "zostaniesz połączony z serwerem".

Nie mam żadnego pomysłu co może być spieprzone. Może ktoś coś dopowie? Ew. potrzebne informacje podam ;]

Opublikowano

port map nie ma tutaj nic wspólnego dodam że mam ten sam problem i jak pada logowanie to muszę w vpc cały czas komendy wpisywac cd /usr/rain/ oraz

sh db_auth.sh narzazie nie znalazłem rozwiązania tego problemu

wielkosc

Opublikowano

widze ze moj post juz pare razy pomogl niestety ten sposob jest zawodny logowanie i tak pada po pewnym czasie, myslalem nad skryptami sh... mozliwe ze daloby sie na nich zrobic skrypt ktory by sprawdzal czy proces jest zalaczony a jesli nie to by go wlaczal co prawda nie wiem jak napisac ale moze ktos zna sie na tym i sproboje cos z tym zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...