Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak grać?

sjk1916

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zaczęłem grać w worda tylko mam kilka problemów:

Jak grać na singe player ? (gdzie to się wybiera)

Jak zaczynam grę to wybiera mi sie jakas mapa przez multiplayer i nie wiem co tam robic bo wszyscy w kółko jeżdzą ;f

Opublikowano

Będąc w jeździe dowolnej w grze, naciśnij M by wywołać mapę, najedź kursorem na jakiś wyścig i z listy wybierasz tryb jednoosobowy.
Co do tego drugiego to możesz jaśniej to opisać? Bo nie do końca rozumiem.

Opublikowano

To jest tryb jazdy dowolnej.Tutaj możesz sobie pojeżdzić po mieście.Po kliknięciu M pojawi ci sie mapa i wszystkie wyścigi.Klikasz dołącz i masz wybór:

-Mulitplayer

-Prywatny

-Single Player.

Wybierasz i jedziesz.W multiplayer jedziesz z innymi graczami,w singlu sam a w prywatnym ze znajomymi.

Opublikowano

Witam!

Zaczęłem grać w worda tylko mam kilka problemów:

Jak grać na singe player ? (gdzie to się wybiera)

Jak zaczynam grę to wybiera mi sie jakas mapa przez multiplayer i nie wiem co tam robic bo wszyscy w kółko jeżdzą ;f

Po wybraniu odpowiedniego wyścigu poprzez mini mape (m) lub podjazd pod trasę pojawia się w prawym górnym rogu okno z wyborem multi,prywatnych,jedno osobowych zawodów

To jest jazda dowolna ;) zastosuj się do tego co wyżej, aby dojść do jakichś zawodów.

93988298266825447943.png

Opublikowano

Jak jesteś w jeździe dowolnej to kliknij mapę przyciskiem M i wybierz jakiś tor sprint drag ucieczkę drużynową lub pościg. Jak już wybierzesz masz tam :

Tryb Wieloosobowy - ścigasz się z innymi graczami przez neta

Tryb Jeden gracz - ścigasz się z kompem

Tryb Prywatny - ścigasz się z przyjaciółmi

Masz pytania dotyczące gier :

Need For Speed World

Battlefield Heroes

Pisz do mnie !

Opublikowano

Worda?

Jest jeszcze Tryb drużynowy- uciekasz po określonej trasie przed policją, przy współpracy z innymi graczami.

Tenczowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...