Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto.. ?

gramysami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem bardzo dawno w darkorbit.. myślę czy wracać , warto ?

Działają jakieś boty ? Są jakieś promocyjne linki ?

Warto.. ? Ciężko się dorobić ?

Opublikowano

Powiem ci że teraz z botami to cieżka sprawa bp się wzieło terazz nawet jak odpalisz bota i ban na 72 godziny i reset pp i ulepszeń.Wiec narazie nie wiadomo co z botami.A bez bota i bez kasy to teraz się bardzo trudno dorobić

x

Opublikowano

Nie warto wracać do tego syfu ,nie trać czasu na te głupoty ,znajdź sobie lepszą grę.

to moje zdanie na temat dark orbit.

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

Jak umiesz grać wiesz co i jak to z dorobieniem się nie Będzie problemu (skylab aukcja skylab aukcja i tak w kółko) , tylko jest mały problem dorobisz się a bić nie będzie kogo bo mało ludzi w to już gra ;)

Opublikowano

Grałem w tę grę ponad 5 lat, ale po tym co ostatnio zrobili to przechodzi ludzkie pojęcie zabrali mi 44 PP i ulepszenia które robiłem przez ponad 2 lata więc koniec z tą grą.

bugpointblack.png

Opublikowano

Grałem w tę grę ponad 5 lat, ale po tym co ostatnio zrobili to przechodzi ludzkie pojęcie zabrali mi 44 PP i ulepszenia które robiłem przez ponad 2 lata więc koniec z tą grą.

Było nie bocić ^^

Opublikowano

Witam grałem bardzo dawno w darkorbit.. myślę czy wracać , warto ?

Działają jakieś boty ? Są jakieś promocyjne linki ?

Warto.. ? Ciężko się dorobić ?

Jest dużo zmian, w wydawaniu, sposoby takie same jak wcześniej, krychy, cubikony i worta :)

Boty off, z resztą byś bana złapał :D

Nie warto, w cholerę ciężko się dorobić :)

pyhvh7E.png

Opublikowano

Hahah zal mi cb . nie mow ze inni tez to ty tez sam jestes temu winny wiesz czemu bo bociles

Każdy bocił to i ja bociłem zresztą teraz to nie istotne

no to teraz nie becz ze ci zabrali pp

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej mówili, jak bardzo chcesz to możesz spróbować, lecz na serwerach takich jak PL1, GE1, DE1, gdyż na innych serwerach typu cz3 / Brazylia nie ma czego bić.

Jeśli masz inspiracje na zrobienie starej FE, to spokojnie bez wydania ani złotówki ją zrobisz. Ale jeśli chcesz mieć taki przeciętny statek 10 lf4, apis, jakis profi des to musisz albo walić nieco kasy w gre, lub znać jakiś dobry sposób na urkę. Ale najlepiej będzie Ci kupić nowe konto. Wydasz to 200 zł a będziesz miał naprawdę dobre konto, dla porównania jeśli wydasz 200 zł na przelewy dla BP będziesz miał naprawdę niewiele. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

a może ma ktoś jakieś konto do oddania ? byle byłoby pare lf3 albo coś.. :)

Coś na start .
PW.
/ chociaż wątpie żeby ktoś tak po prostu oddał konto , ale zaapytać można :)

Opublikowano

a może ma ktoś jakieś konto do oddania ? byle byłoby pare lf3 albo coś.. :)

Coś na start .

PW.

/ chociaż wątpie żeby ktoś tak po prostu oddał konto , ale zaapytać można :)

Nie prosimy o konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...