Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wh]F##k the system.

Haritirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chce wam zaprezentować Wallhack do district 187. W cheacie jest wirus ale nie szkodliwy (linijka kodu). Nazwa cheat'a F##k the system.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/de2793117c91e97ff8bad9c81ad68a33c54a40151fb339fbacba8db4a4ef22c4/analysis/1376482542/[/

Download:

http://www.sendspace.pl/file/9ee66f7903945cb7885b927

Jak włączyć:

1. Włączamy Perx Injector.
2. Zmieniamy crossfire.exe na TheRaw.exe
3. Klikamy Automaticaly.
4. Klikamy browse i zaznaczamy Fuck The System.dll
5. Logujemy się.
6. Włączamy gre.

Jeżeli nie bedzie można się zalogować. Wyłącz inicjator i jak się już zalogujesz zrób czyności 1-4.
Dobrze skofigurowany inicjator :

8pZ7Cuk.png

Screenshot:

f1gyrrD.jpg

Fr6cJSN.jpg

eSss2IG.jpg

1i6RD80.jpg

Opcje cheata:
Zons1: ScreenShot Wygląd funkcji.

zK6F0aV.jpg

Zonsver2: ScreenShot. Wygląd funkcji.

ex1mGuh.jpg

Klawisze:
Insert - Włączenie/Wyłączenie menu.
Strzałki - Sterowanie.

Dodatkowe Informacje:
Cheat nie wykrywalny dnia 2013-08-14 (14 sierpnia 2013).
Testowany na windows 7.
Nie jestem twórcą cheata.

Czy jakiś administrator mógłby dopisać do nazwy tematu [unDetected]. Bo zapomniałem :(. Dziekuje z góry.

yiWCsl1.png
Opublikowano

yy?

Cheat nie wykrywalny dnia 2013-08-14 (8 sierpnia 2013). od kiedy 14 miesiac to sierpien? popraw.

Nazwa cheate F##k the system. nazwa cheata , nie cheate . Popraw

Chce wam zaprezentować Wallhack pod district 187 .Do district 187 nie pod , bo to nie wersja gry.

Wyłocz inicjator . Wyłącz injector

Włączamy Perx Injecator. Injector , nie Injecator

Zonsver2: ScreenShot jak i inna rzecz, polecam Screenshot na dol wziac bo to tak jakby opis modulu , np : Fiat1235 : Screenshot Po czym gdzies na dole zdjecie

Włączenie/Wyłoczenie menu. Wyłączenie

Strzałki - Kierowanie. Raczej sterowanie / wybieranie opcji

Ogolnie cheat moze byc, nawet jezeli wiadomo ze to nie twoj, a nie podpisales ze znalazles go na innym forum , bo wszystko jest po niemiecku , badz jakims innym jezyku.

Pracuj nad ortografia

@EDIT

Skan cheata przekracza 50 % , temat zglaszam, prawdopodobnie jest to wirus , a dll to keylogger.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Wgl działa wam to ? Bo jak ja włączam Perx Injecator to nie moge zmienić nic tam w ustawieniach . Jak wchodze w menadżer zadań to pisze,ze to jest Uruchomione, ale nie moge tego ani przenieść ani tego skonfigurować. Tylko mogę zamknąć za pomocą Menadżera zadań.

PS. Otworzyłem za pomocą administratora, poszło. Ustawiłem wsystko tak jak jest w poradniku. Ale gdy biore to "4. Klikamy browse i zaznaczamy Fuck The System.dll" To pokazuje się takie coś.

http://scr.hu/1eal/39xdr

skcg.png

by kml14

Opublikowano

@up2
Pisałem to na szybko. Poprawiłem błędy. Pewnie polskie litery ci nie działają, ale i tak dzieki za to. Bo jestem zabiegany.
P.S Gdybym bym włascicielem pliku dałbym dopisek [MPC] , nazwał go inaczej i funkcje po angielsku lub polsku.

@up
Działa. Spróbuj powłaczać to lub odpalić przez Administratora. Spróbuj pobrać jeszcze raz. Jakby nadal nie działało napisz na pw. To ci udostepnie sam .dll.

@down. Hmmm... To nie wiem.

@down2 Nie można ? To nie wiedziałem.

yiWCsl1.png
Opublikowano

@Up Ciągle próbuje i nie działa. Dobra to widze, ze z hacka nici, chociaż wiem, że w tej grze są na 100% hacki bo co jak wejde na 2 serwer to jest jakiś hacker.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Wirus ale nie szkodliwy

33 / 46

a na MPC o ile mi wiadomo nie moze ilosc wirusów przekraczać 50% na virustotal

poza tym sprawdzal to ktos czy dziala? chce odpowiedz kogos innego niz autora tematu

1555608.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...