Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lineage 2 Pointer Scan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, znudzilo mi sie to ze musze za kazdym razem podczas logowania sie na nowo wyszukiwac konkretny adress i przypisywac go do programu. Znalazlem poradnik na temat Pointer Scan, udalo mi sie takze tym sposobem przerobic lekcje z tutorialu dotyczaca wielopoziomowych wskaznikow. Niestety z L2 juz mam problem po ok 10 poszukiwaniach zostalo mi dosc duzo adresow(30k) niemniej jednak skopiowalem sobie okolo 20 losowych i co sie okazalo po uruchomieniu gry na nowo kilka z nich pokazywalo wlasciwa wartosc, ja ucieszony ze jednak udalo mi sie znalesc adresy odrazu wklepalem offsety do programu z nadzieja ze w koncu udalo mi sie znalesc wskazniki ktore pokazuja na konkretna wartosc. Lecz ktoregos razu odpalam clienta + bota i niestety zaczal sie nieprawidolowo zachowywac, co sie okazalo adresy juz nie wskazywaly na prawidlowa wartosc, sprawdzilem to w cheat engine(? ? ?). Wiec tutaj zaczyna sie moje pytanie, te wskazniki ktore znalalem na poczatku, przypadkowo wskazywaly przez pare razy na poprawna wartosc i nadal konsekwentnie mam szukac tego jedynego base adress ? Czy nie ma rady i raczej nigdy takowego nie znajde przy tylu wynikach ?

Troche sie rozpisalem pewnie moglem to napisac w 4 zdaniach ale mam nadzieje ze wiecie o co chodzi. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...