Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Zlecę napisanie gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy byłby ktoś chętny tutaj napisać mi grę przeglądarkową wzamian za 50% zysków z gry + dodanie jako autor gry + admin gry?

W grze byłoby logowanie rejestracja wylogowywanie, trening umiejętnośći, walka między graczami, walka z botami, coś jak punkty akcji w footballteam, zadania do wykonania. Reszte dopisałbym sobie sam (to co kiedyś bym chciał)

Opublikowano

Mam wybór, trudny wybór....

Napiszę ci grę i będę miał z tego 50%

Albo napiszę sobie taką grę i będę miał z tego 100%.

Kurde, sam nie wiem, weź ktoś coś poradź....

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Pisząc dla mnie, nie zajmie Ci to dużo czasu bo zapewne skrypty które chcę masz na dysku, grafiki nie musisz załatwiać tylko sam kod. Łatwiej? łatwiej.

Opublikowano

Nie piszę w skryptach, nawet nie chciało by mi się brać za takiego 'erpega'.

Ogólnie to źle się wyraziłeś, czym sprowokowałeś mnie do napisania pytania ;)

Ty nie chcesz gry, ty chcesz jakiś prosty silnik. Weź poszukaj czegoś na gvw, tam chyba pełno takich.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

No to cuda 2 dzialy dalej, horda debili programistow ktorzy zgodza sie na takie warunki - szukaj gdzies na koncu internetu.

@galaxy- ta 3 miechy roboty lekka reka to niewiele czasu.

@frozen - No ja nie wiem. Lepiej chyba te 50%. Bo te 100% zyskow to cos za duzo wiec mozesz sie oszukac a wtedy lipa bo sie napracujesz a pozniej jeszcze ukradniesz pliki nad ktorymi tak sie meczyles :/

@tel

Opublikowano

@galaxy98

Równie dobrze, gdybym był programistą mającym 'gotowe skrypty' z których poskładał bym grę, mógł bym powiedzieć, że nie chcę, żeby ktoś inny miał dostęp do efektów mojej pracy.

Przykro mi, ale nie znajdziesz nikogo, kto napisze dla ciebie coś takiego. Jeśli ktoś umie programować, to jest on najważniejszym członkiem ewentualnego zespołu, to on dobiera sobie współpracowników, on prowadzi projekt. Było na tym forum mnóstwo mniej lub bardziej poważnych 'ofert' gdzie autor tematu szukał programisty do 'wspólnego' projektu. Zgadnij jak skończyły.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Najgorsze jest to, że niestety @galaxy nic nie potrafisz i byłbyś tzw. "Nadzorcą projektu".

Czyli pracownikiem odpowiedzialnym za nic. Żebyś chociaż miał dokładny plan o czym ma być gra, jak działać, albo gdybyś chociaż był grafikiem...

Serio polecam kurs php i sql, i jeśli Ci się śpieszy to ściągnij jakiś silnik i spróbuj go przerabiać/ uczyć się coś z niego.

I tak widać, że znudzi Ci się po max 2 tygodniach, więc po co w to innych ludzi mieszać?

Opublikowano

Dla programisty 50% zysków to nic, skoro może mieć 100% zrozum to. "Zlecę napisanie gry", zwabiłeś ludzi zleceniem (Albo wyśmianiem oferty :D) a oferujesz marne 50% zysków, których może nie być. Jeżeli chcesz grę zaoferuj realne pieniądze i zamów grę u jakiegoś programisty.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...