Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rise of the Hutt Cartel - Dodatek do SWTOR

mrozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej hej :)

Jak wiecie (albo i nie) gracze F2P a także Preferended a nawet Subskrybenci mogą śmigać po gwiezdnym świecie tylko (albo aż) do 50lv.

Kilka miesięcy temu wyszedł dodatek Rise of the Hutt Cartel, który jednak wymaga otwarcia porfela i wykupienia go.

Daje on nam możliwość wbicia 55lv, mamy nowe skille, więcej pkt w drzewku skili a także nową przygodę na planecie MAKEB.

No właśnie... Jeśli macie ten dodatek to napiszcie w komentarzach jak go oceniacie (ja mogę się wypowiedzieć, że skill dla postaci Jedi Sage - Force Barrier - jest po prostu nieziemsko przydatny ;D)

Jeśli nie macie a chcecie zobaczyć fabułę która czeka na graczy na MAKEB to zapraszam w piątek o godzinie 18stej robię live, specjalnie po to, aby inni mogli chociaż w jakimś stopniu "zagrać" w fabułę z dodatku ROTHC

twitch.tv/mrozopl
A tutaj mój filmik zapowiadający to "wydarzenie" - całkiem całkiem mi wyszedł, ale YT zj*bał okropnie sprawę bo jakość jest tak fatalna, że chce się płakać (pikseloza)

Do moderatorów:

Na moje dziwne, ale jednak, myślenie to taka bądź co bądź reklama nie jest sprzeczna z regulaminem, ale jeśli jednak dopatrzycie się tego to usuńcie tylko tą część gdzie jest "reklama" a resztę zostawcie bo może będzie fajna dyskusja :) (a poza tym, to reklama czegoś co ma wartości edukacyjne xD)

Pozdrawiam:

mrozo

Opublikowano

Na każdej planecie dailies związane z seeker dorid i lornetką (macrobinoculas). Przedłużenie kampani na makebie. Level 55. Nie zastanawiaj sie kupuj tylko radze mieć subskrypcje przy kupowaniu sama dużo daje a dodatek jest 50 % tańszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...