Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ocena] Pierwsza praca ;>

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ; D Zaczełem zabawe z gimpem i wszylo mi coś takiego ;p

Ocen w skali 0-10 ;]

58063824193432947834.jpg

91189144850192878528.png

89594786306285060235.jpg

Nie wiedziałem co do niej dodać więc zostawiłem tak ; ]

Pozdrawiam, SeTroXu

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

imo jedyneczka twój best porównując do reszty. dlatego też ocenię tę pracę.

background nawet mi się podoba, jest niezła głębia, ale całokształt niszczy ta bardzo słaba jakość sygnatury. oczojebne teksturki z rąk do wymazania. mam wrażenie, że render jest nieco rozciągnięty ;f poza tym jest trochę kiepsko wtopiony. podobają mi się wymiary. napis dno, lepiej je na razie zostaw :> ogółem mówiąc jedyne co mi się najbardziej podoba w tej sygnie, to prawa strona bg. więcej kontrastu plox.

jeszcze kilka słów ogólnie o sygnach.

rób prace w jak najlepszej jakości, baw się światłocieniem, dopasowaniami, nie rób sygn monokolorystycznych, postaci nie umieszczaj w centrum, eksperymentuj z programem, wszystkiego próbuj, a zaowocuje to w przyszłości. ; )

pozdr

Opublikowano

imo jedyneczka twój best porównując do reszty. dlatego też ocenię tę pracę.

background nawet mi się podoba, jest niezła głębia, ale całokształt niszczy ta bardzo słaba jakość sygnatury. oczojebne teksturki z rąk do wymazania. mam wrażenie, że render jest nieco rozciągnięty ;f poza tym jest trochę kiepsko wtopiony. podobają mi się wymiary. napis dno, lepiej je na razie zostaw :> ogółem mówiąc jedyne co mi się najbardziej podoba w tej sygnie, to prawa strona bg. więcej kontrastu plox.

jeszcze kilka słów ogólnie o sygnach.

rób prace w jak najlepszej jakości, baw się światłocieniem, dopasowaniami, nie rób sygn monokolorystycznych, postaci nie umieszczaj w centrum, eksperymentuj z programem, wszystkiego próbuj, a zaowocuje to w przyszłości. ; )

pozdr

Dziekuje za taką ocene :) Są to moje pierwsze prace dlatego są tak złe ;] Dzieki za rady :)

1390758008-U305854.png graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...