Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win xp czy win 7

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

OStatnio formatowałem siostrze komputer. Niestety komputer chodzi dalej jak wcześniej, czyli jak ścierwo. Myślałem że może lepiej byłoby zainstalować win 7, aby wszystko zoptymalizował, pobrał stery itd. itd. Tylko pytanie czy komputer ogarnie. Komputer ma być tylko do neta, gier flash na necie, takich dupereli.

Specyfikacja:

Procesor: Celeron 2x 2.40 GhZ

Grafika: Radeon 9200SE Family

Płyta główna: Asus PS4800 nie wiem jakoś tak

Ram: 768 MB ( mogę zmienić na 2x 512 MB, ale boje się że straci system stabilność której i tak nie posiada -_-')

Pomóżcie mi rozwiącać ten problem, bo aktualnie wszystko chodzi na nim jak ścierwo a ja nie potrafię tego zrobić. Dźwięku nie ma bo nie mogę wybrać karty dźwiękowej w ustawienia, pisze że zajęta ? WTF?! Sterowników nie mogę zainstalować bo a to błędy a to inne szmery bajery... Filmiki na YT się rżną jak cholera, gierki flash to samo. Przeglądarki otwierają się ponad minutę, no jednym słowem dużo by wymieniać.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Tylko XP na nim

Zainstaluj jak należy sterowniki do płyty głównej to przestanie zacinac

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A co mi radzisz żeby go jakkolwiek zoptymalizować... żeby przynajmniej przeglądarka się nie rżnęła i dźwięk działął

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...