Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3 przycinki pomocy

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy gram sobie w Battlefield 3 mam przycinki parametry mojego komputera

Procesor Intel®Corei3-3220 CPU @ 3.30GHz 3.30GHz

Zainstalowana pamięć ram 8 gb ram

typ systemu Windows 7 64 bit ultimate

Karta graficzna Nvidia Geforce 550 Ti
(mam z aktualizowane sterowniki )

Opublikowano

jeżeli chodzi o spadek fps to ewentualnei grafika, a jeżeli chodzi o tak zwane " frezzy " przycinki są spowodowane słabym łączem internetowym.

Jeżeli chodzi o ten pierwszy przypadek to , zainstalowanie odpowiednich sterowników do karty graficznej, ewentualnie dodatkowo pobrać i zainstalować program GEFORCE EXPERIENCE który sam wybierze nam parametry na ktorych ma pracować nam dana gra.

Jeżeli chodzi o drugi przypadek to jedynie zmiana dostawcy łącza internetowego.

Tak zwane przycinki jak opisujesz mogą być powodowane też innymi schorzeniami komputera typu , wysoka temperatura....

więc warto zadbać o sprzęt na którym się gra !

Opublikowano

jeżeli chodzi o spadek fps to ewentualnei grafika, a jeżeli chodzi o tak zwane " frezzy " przycinki są spowodowane słabym łączem internetowym.

Jeżeli chodzi o ten pierwszy przypadek to , zainstalowanie odpowiednich sterowników do karty graficznej, ewentualnie dodatkowo pobrać i zainstalować program GEFORCE EXPERIENCE który sam wybierze nam parametry na ktorych ma pracować nam dana gra.

Jeżeli chodzi o drugi przypadek to jedynie zmiana dostawcy łącza internetowego.

Tak zwane przycinki jak opisujesz mogą być powodowane też innymi schorzeniami komputera typu , wysoka temperatura....

więc warto zadbać o sprzęt na którym się gra !

Gówno wiesz za przeproszeniem, nie wprowadzaj go w błąd.

Spadki FPS tylko i wyłącznie przez procesor, I3 jest słaby.

Opublikowano

Po pierwsze kolego skąd wiesz ile wiem na ten temat, po drugie sam widać jesteś informatykiem bardzo rozeznanym skoro dla ciebie spadki powoduje tylko procesor....

Jak byś chciał wiedzieć to temperatura też będzie ci je powodowała i nie tylko na procesorze.

Ogólnie posiadam i3 3217U i nie mam żadnych spadków fps !

kolejny któty chciał zabłysnąć swoim poziomem wiedzy lecz stał się irytujący...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...