Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] na jakiej zasadzie dopiera przeciwnikow

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc gram na nowym koncie od nowa rankedy. Na jakiej zasadzie dobiera to przeciwnikow? Bo to co sie tam dzieje jest poprostu smieszne. Juz na samym wybieraniu jestem wkur**. Mam 2 wygrane gry 0 przegranych.

1sq5.png
Nie ma supporta. Ww (oczywiscie bronz 4 ) idzie na topa razem z dariusem. Dopiero po minucie darius daje sie przekonac zeby przyszedl na bot do mnie. WW gra solo ale zapomnial kupic przedmiotow i musi sie wracac . O dziwo gra skonczyla sie wygrana dla mnie ale chyba tylko dzieki fartowi bo ww wygral solo topa z mr yi ktory robil sie pod ap...... Darius przez cala gre chodzil boso.
Na prawde jak gram normala jest 100 razy wiekszy poziom dlaczego wiec na rankedzie jest taki syf?
u1lc.png
Opublikowano

normalka na tym poziomie ..

teraz musisz dać z siebie wszystko i wygrać chociaż 8/10 gier to wtedy cie przydzieli do sliver 3-4, łatwiej sie wybić.

choć i tam są retardy.

Opublikowano

Przeciwników podczas gier rankingowych dobiera według MMR. Skoro masz mało rozegranych rankedów, to przeciwników może dobrać naprawdę z różnych dywizji. Skoro WW był z Brąz 4, to warto liczyć się z tym że część osób z team'u również mogła być w Brązie, przez co poziom mógł być niski. A co do różnicy poziomu między normalami a rankedami to jest ona dlatego, że na normalach przeciwnicy/sojusznicy są dobierani ze względu na zupełnie inne czynniki niż na rankedach.

Opublikowano

Brąz V-Silver V to elo hell.

Słyszałem że gra z takimi retardami kończy się dopiero na Silver I.

A jeśli jesteś UnRanked to dobiera ci ludzi

z UnRanked-Brąz III.

Zazwyczaj może ci dobrać 2 dywizje w przód i 2 dywizje w tył.

vns0.png

Opublikowano

Musisz wybić się szybko z tego Brązu/Silvera póki masz MMR, dzięki któremu więcej pkt Ci leci. Potem się zesrasz tak jak ja 150 meczy w Silver V i chuj.

Póki się da to się wybijaj bo jak zostaniesz w tym syfie dłuższy czas to działa przysłowie "Z jakimi przystajesz takim się stajesz" :D

Opublikowano

Według mnie właśnie te dobieranie jest głupie, ale i tak pełno jest retardów nawet na złocie.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

te rankedy wam kur** jesc daja czy co ze sie tak spinacie

to jest tylko gra (bynajmiej dla mnie) zeby sobie pograc pobawic sie a nie kur na chama napierdalac jak by was tym karmili albo wam płacili za to

ogarnijcie sie to tylko gra siedzisz w jednej dywizji nie pasi nie graj proste

a nie zale na forum co chwile

ze przez teamy przegrywacie gowno prawda . Trzeba sie po prostu nauczyc grac :)

Opublikowano

jesli w tym przypadku miales 2 low graczy to musiales miec 2 koxow , jesli riot nie ma kogo znalezc do gry to tak dziwnie dobiera

Opublikowano

Flamujecie (Przynajmniej niektórzy) to dobieranie, czemu? To dobiera bardzo dobrze, 90% odpowiada skillowi, jeżeli nie to masz easy win a potem dostajesz więcej LP. Dobiera wg. hidden elo, kiedyś miałem serię przegranych na S5 i mi dobierało już Brąz IV.

Opublikowano

Boso przez swiat :P Przeciwnikow dobiera przez MMR a takie trolle w brazie to normalka. Ja z kolega wygrywam gry w ktorych fiora chce isc ze mna na duo topa potem afczy do 8minuty ginie kilka razy od stworow, z heimerem na supporcie i vayne ktora miala 8/2 kazdy mial po 2-3kille i jak ktos inny nie ona zabil to pisala: "OMG NICE KS I GO AFK" i grala dalej :D polecam carrowanie gier akali,diana czy katarina

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

jesli w tym przypadku miales 2 low graczy to musiales miec 2 koxow , jesli riot nie ma kogo znalezc do gry to tak dziwnie dobiera

KID MOD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JA PIERDOLE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@topic

Panie kid moderatorze wcale nie dobiera do gry dwóch koksuw i dwie lamy ;// Dobiera na podstawie ukrytego mmr, niestety na pozycje kid moda mozna sie teraz dostac nie majac wcale wiedzy o grze:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...