Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Gold V - EloHell jednak nie istnieje : P

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyny dowód, że jednak elohell na silver nie istnieje :D

1376472699-U86427.jpg

Match History:

1376472688-U86427.jpg

Seria wygrana 3 win, 1 lose.

Serwer: Rosja : P

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Może i nie istnieje ale rozegranych gier 872 i z tego winów 449 a to wszystko na bronze/silver league :P nice

Ja tam niedługo będę mieć gold V przy 1/4 rozegranych tego co ty

Opublikowano

Elo Hell nie istnieje bo udało mi się wbić gold. Ja pierdolę, jak ja nie lubię takich brainlessów

Gratuluje golda, blabla, powodzenia do platyny

Opublikowano

872 mecze w silver/bronze, wbil gold v i "elohell nie istnieje". Brawo ziomek.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

@up nigdy nie byłem w bronze, nie wiem jak to jest ;_;

No tak, 872 mecze. Trochę się tego uzbierało ;_;

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Ja prawie gold a nie mam nawet 50 meczy rozegranych.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

No to teraz poczujesz smak elohellu w goldzie V. Poza tym to jest rosja, czyli

Złoto V na rosji to Srebro V na eune ;)

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ty się chwalisz serią 2-1 ? Ja mam w tym tygodniu win ratio teemo 7-1 zapraszam na lolking ;) PatrykGOLD

A co do silver to jest bardzo łatwe do wyjścia ;)

Opublikowano

Ludzie,nie ma czegoś takiego jak EloHell,kurwa mać ;C

To jak ludzie np. ja wychodzą bez żadnych problemów z Bronze/Silver do Plat i idą dalej?To wy jesteście za słabi.Powinni kurwa otworzyć ligę "Drewno" ...

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Tak tak jak byłem silver to mówiłem głosiłem że elohell istnieje ale gdy udało mi się wybić przy ~~900 zagranych rankedach zmieniłem zdanie teraz kolejne 900 i platka graty ziąą

1384197324-U987940.png

Opublikowano

Zulek, gold v Rosja = Silver V eune? Chyba nie...

Poziom jest o tyle dziwnie wysoki, że aż jestem zdziwiony.

1344070068-U346826.png

Opublikowano

1. Elohell nie istnieje.

2. Ma rozegrane 900 rankedów i co z tego? Żałujesz że tyle nie masz, czy wyśmiewasz go że robi postępy w grze?

3. Zulek...Nie porównuj serwerów, ostatnio znalazł się boss co napisał plat west = diamond east, a wyjebał 0;6 fizzem na lux z silvera...

Są lepsi i gorsi gracze, nie da się porównać serwerów, bo na jednym może być więcej ludzi, na drugim mniej.

4. Patrykos, póki co siedzisz nadal w silverze :)

@top: Pnij się wyżej i ćwicz dalej. Elohell to tylko usprawiedliwienie dla osób które nie mogą wyjść wyżej.

@down: Nie drwię z innych. Gość wbił golda po 900 rankedach, co z tego? Jeżeli nie robił by postępów to nie wbił by tego...

Nie ważne że poświęcił na lola więcej czasu niż ty, po prostu go miał i użył. Jeżeli wyjście dywizję wyżej, nie jest dla ciebie postępem w grze, to ja nie wiem co musiał by robić. Może i miał mały postęp, ale co za różnica jeżeli dał radę?

League of Legends

Opublikowano

No właśnie 900 gier rankingowych w srebrze znaczy, że ktoś chyba nie robi postępów. Poza tym jeśli uważasz, że poziom jest wysoki to znaczy, że zasługujesz aktualnie na ten Gold V.

@Up Niech Cie ta krew zalewa, może Ci wreszcie dotrze do mózgu i zaczniesz myśleć. Z twojej wypowiedzi można uznać, że jesteś PRO graczem, ale drwisz z innych.

Opublikowano

No to teraz poczujesz smak elohellu w goldzie V. Poza tym to jest rosja, czyli

Złoto V na rosji to Srebro V na eune ;)

Śmieszne gadanie.

Dupa, nie jakiś zaniżony poziom. Wszędzie grają tak samo, prócz Azji oraz NA, ale jak już mówimy o europie, to tak, wszędzie jest tak samo.. GZ termi.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Śmieszne gadanie.

Dupa, nie jakiś zaniżony poziom. Wszędzie grają tak samo, prócz Azji oraz NA, ale jak już mówimy o europie, to tak, wszędzie jest tak samo.. GZ termi.

Rosja to też Azja >.<

Come on, shoot faster,

Opublikowano

Rosja to też Azja >.<

Mówimy tutaj o Azji wschodniej, Chiny, Japonia, Taiwan. Miałem nadzieję, że jest to dosłownie tak proste do domyślenia, no ale następnym razem muszę podkreślać. :)

Opublikowano

Rosja to też Azja >.<

Oczywiście, na syberii jest tyle graczy

Gratki golda, sam nie potrafie wyjść z silvera, ale uczę się grać adc :D tak jak ty, widze sporo meczy jako adc grales

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nie ma mowy o jakiś poziomach , można tylko powiedzieć że poziom na Wescie jest wyższy , ale to nawet lepiej z powodu tego że nie grasz z nupkami .

Gratuje wbicia goldu , na tyle gier to powinieneś być wyżej , teraz będziesz miał łatwiej niż w silverze jeśli ogarniasz ;)

Opublikowano

Mówimy tutaj o Azji wschodniej, Chiny, Japonia, Taiwan. Miałem nadzieję, że jest to dosłownie tak proste do domyślenia, no ale następnym razem muszę podkreślać. :)

Ale Rosja to cały czas Azja wschodnia. Przecież skończyłeś szkołę to wiesz jak wygląda mapa świata.

Poza tym niezależnie od regionu są i słabi i dobrzy gracze. Nigdy nie będzie tak, że wszędzie gracze będę kosić.

@arkadia44 Mówię przecież, że to oznacza o tym, że nie jest za dobry. Nie zasługuję aby dojść dalej, jak ledwo udało mu się awansować do Gold V.

Opublikowano

Ale Rosja to cały czas Azja wschodnia. Przecież skończyłeś szkołę to wiesz jak wygląda mapa świata.

Poza tym niezależnie od regionu są i słabi i dobrzy gracze. Nigdy nie będzie tak, że wszędzie gracze będę kosić.

@arkadia44 Mówię przecież, że to oznacza o tym, że nie jest za dobry. Nie zasługuję aby dojść dalej, jak ledwo udało mu się awansować do Gold V.

Boże. Kiedy w końcu ogarniecie, że poziom platyna/końce golda na taiwańskich, chińskich, czy też japońskich serwerach to miazga. Jest znacznie wyższy, niż europa. Nie wiem w której lidzę sie znajdujesz, ale grałem tam, choć 300 pingu, to widziałem wiele. Syberie liczysz jako azja wschodnia? Mówię o państwach, gdzie ludność w to gra, tam pewnie tylko polują na śnieg.

Nie ma mowy o jakiś poziomach , można tylko powiedzieć że poziom na Wescie jest wyższy , ale to nawet lepiej z powodu tego że nie grasz z nupkami .

Poziom na westcie NIE JEST WYŻSZY. Po prostu grają tam 'gfiazdy' z e-sportu, nic poza tym.

Opublikowano

Boże. Kiedy w końcu ogarniecie, że poziom platyna/końce golda na taiwańskich, chińskich, czy też japońskich serwerach to miazga. Jest znacznie wyższy, niż europa. Nie wiem w której lidzę sie znajdujesz, ale grałem tam, choć 300 pingu, to widziałem wiele. Syberie liczysz jako azja wschodnia? Mówię o państwach, gdzie ludność w to gra, tam pewnie tylko polują na śnieg.

Poziom na westcie NIE JEST WYŻSZY. Po prostu grają tam 'gfiazdy' z e-sportu, nic poza tym.

Z tego powodu, że grają tam "Gfiazdy" (Jak to ująłeś, szczerze mówiąc nie wiem dlaczego), poziom jest wyższy platyna/diamond w górę. Z resztą, wyższy poziom da się już zauważyć na low lvl.

@down: Wiem, że dobrzy gracze są tu i tu. To, że oni się akurat wybili do teamów, troszeczkę znaczy, że poziom jest wyższy. Powiedz mi - Czy profesjonalista, który napierdala dzień i noc. Trenuje, żeby być co raz lepszy. Nie jest lepszy od typowego gracza LoL'a? Z tego co wiem, EUNE nie ma jakiegoś profesjonalnego teamu, i nie zwiększa to poziomu gry. Co do Mokatte i reszty: z tym się zgadzam. Ale wraz są lepsi od typowego gracza LoL'a. Do tego, powiedz mi że taki Alex Ich, Creaton, czy ktokolwiek z wyższej półki, nie zwiększają gry chociaż o trochę.

Come on, shoot faster,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...