Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HTC Sensation XE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie otóż mój kolega chce kupić HTC Sensation XE, i własnie znalezlismy taka aukcje :

http://allegro.pl/hit-htc-sensation-xe-beats-audio-bez-simlocka-i3468875857.html

I tu chciałbym się spytać czy ten telefon jest oryginalny czy podrobiony lub prefabrykowany.
HTC Sensation sa na allegro za 600 zł ale także za 1000+, stąd tez moja wątpliwość.
Jeśli ktoś się na tym zna proszę o odpowiedz : )
Pozdrawiam !

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Opublikowano

Nowy kosztuje 1000+ i do tego niby słuchawki?

Podróba.

S. Sensation to fajny telefonik :D Sam mam :3

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

no nie wiem, 100% pozytywów... a te słuchawki beats audio to daja w standardzie eh

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

ZAWSZE I WSZEDZIE POLICJA JEBANA BĘDZIE!

zapierdolą Ci rower gimbusie i co zrobisz?

po 1 lecisz do mamusi z płaczem

po 2 lecicie to zgłosic na komende czy coś

pzdr

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Pisałem do tej kobiety co sprzedaje te HTC Sensacje XE i napisała że telefony są wysyłane z Singapuru i są oryginalne i nowe, także niewiem bo to zawsze mogą być reprodukcje czyli telefony z nowa obudowa i naprawioną wadą.

Opublikowano

no nie wiem, HTC pochodzi z singapuru raczej więc to by bylo takjakby wprost od nich wysylali telefony, może i reprodukcja, ja tam nigdy nic nie kupie na allegro..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...