Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wiedzmin III

Labqinę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam serdecznie do dyskusji, bo ja mam orgazm.

Fascynujące xD

Jak zobaczyłem trailer to mi zwieracze puściły i taka adrenalinka po ciele przeszła <3

Co ty nie powiesz xD

@top

Gra na pewno będzie najlepsza, Polska w końcu zaistnieje.

Opublikowano

Fascynujące xD

Co ty nie powiesz xD

@top

Gra na pewno będzie najlepsza, Polska w końcu zaistnieje.

Polska pod wzgledem gier juz istnieje.

Opublikowano

Polska pod wzgledem gier juz istnieje.

dokladnie, gdyby nie istniala to tak duzo gie nie byloby w jezyku Polskim.

a Wiesiek zapowiada sie zajebiscie. bede musial zagrac! :D

Age is just a number :)

Opublikowano

Zapowiada się najlepsza GRA (nie RPG) roku. Ja jako fan Sapkowskiego muszę zagrać! Ale teraz trzeba się spieszyć z przejściem dwójki.

Opublikowano

Już to widzę na karcie graficznej titan 30 fps :D grafika jak prawdziwi ludzie. cd action kiedys robilo chujowe gry teraz grafika 100x lepsza niz w crysis 3. Oczywiscie nie zagram bo na low bym mial 1 fps i nawet moze by sie gra nie właczyła xD

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Już to widzę na karcie graficznej titan 30 fps :D grafika jak prawdziwi ludzie. cd action kiedys robilo chujowe gry teraz grafika 100x lepsza niz w crysis 3. Oczywiscie nie zagram bo na low bym mial 1 fps i nawet moze by sie gra nie właczyła xD

Fan serii Wiedźmina się kurfa znalazł. Całkiem nie ogarniasz :)

To będzie najlepsza gra, w jaką można będzie zagrać w 2014.

W końcu CD RED już nam udowodniło że robi gry dla graczy, nie dla pieniędzy.

Liczę na to, że jednak TW 3 nie będzie ostatnią częścią gry w świecie Sapkowskiego.

challenger.png

Budowniczy
Opublikowano

CD RED, nie chce pieniędzy, lecz fanów i najwięcej sprzedanych sztuk, najnowszych swoich gier, a mowa o Wiedźminie 3 !

Ale co do trailera, ok może być spoko jest :)

Ale co do gry, no to wychodzi, że wyjdzie wielki gigant, no nie mogę się doczekać do premiery, ale zobaczymy, co jeszcze nam przyniesie Witcher 3, niewiadomo jeszcze, bo CD RED, pracuje nadal, więc licze, że to będzie gra roku, 2014, ale niewiadomo, może wyjść lepsza, ale to w swoim czasie...

Pozdrawiam!

Opublikowano

@up

Jeszcze więcej tych przecinków wpierdziel do swojej wypowiedzi. Jak widzę osoby które na siłę, prawie po każdym wyrazie wrzucają przecinek...

Do tego nauczyłbyś się składać zdania - "bo no, iż gdyż". Jak stawiasz przecinek na przecinku koszmarnie to wygląda <_<

@top

Materiał genialny, scena przedstawiona na tym zwiastunie... <3 Grafika również niczego sobie, wiedziałem, że CD RED da z siebie wszystko przy tej produkcji.

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Opublikowano

Ta część wiedźmina zapowiada się naprawdę ekscytująco. Sam nie mogę się doczekać.

Wszystko widać, dopięte jest na ostatni guzik, tak samo jak i fabuła gry.

Opublikowano

I tak dalej jestem zdania, że pod względem historii Wiedźmin 3 wypada o wiele lepiej... Niż Dragon Age: Inqisition...

A druga sprawa... Czy widzieliście, by w przypadku Wieśka 2, CD Red zalewał nas falą DLC, jak to robi Bioware z swoimi grami i daje chore ceny? Dla przypomnienia, Lewiatan do ME3 kosztował 800 BW Points a Omega i Cytadela już 1200 BW Points, co bagatela daje 50 - 70 zł za jedno DLC.

Da fuck?

Opublikowano

Szykuję się gratka dla fanów RPG , ciekawe czy przebije Skyrima .

Serii Elders'ów na pewno nie ;)

Radzę nie sugerować się trailerem bo w rzeczywistości grafika jest zupełnie inna

To co ktoś napisał z tym gtx titanem i 30 fps to jakieś bzdury. Według mnie płynna gra na maxed out details będzie wymagała HD 7950/GTX 770

A, i z niecierpliwością czekam na Wiedzmina trzeciego, ale ucieszyłbym się gdyby pojawiła się jakaś wzmianka o pracach nad TES VI

normalkino.png

Opublikowano

Przypominam "Zwiastun Kinowy" oznacza, że to nie jest silnik gry, tylko animacja.(Tak samo było bodajże ze splinter cell conviction)

@Top

Zapowiada się fajnie, ale żeby tylko optymalizacji nie spieprzyli.

graphic.png

Budowniczy
Opublikowano

@UP ma racje, tak samo mają Fify lub inne wszystkie gry, np. Fifa ma dużo zwiastunów kinowych i ludzie mówią, że to będzie najlepsza gra w roku, a tak się okazuje kiedy wyjdzie i jaka jest grafika :O

Dla mnie to trochę przegiencie, takie jest, że zamiast dać taki Zwiastun, jaka będzie gra, taka grafika jaka będzie w grze, o wiele by było lepiej :P

Ale tak czy tak, Wiedźmin posiada dobrą grafikę, która jest bardzo dopracowana, tak samo jak modele postaci :)

Poczekamy, kupimy, zagramy, ocenimy, tak bym to powiedział prosto i wyraznie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale takich zwiastunów jest setki, nie podobnych do gier jak np.

Lords Of The Fallen od Tomasza Gopa, też w tej samej technologi wykonane co nowy zwiastun Wiedźmina. Więc o co my się kłócimy?

Opublikowano

Ale ponoc na konferencji widziano gameplay z rozgrywki i grafika wygląda tak miodnie i soczyście ze hej no ale nie zapominałmy że twórcy wykorzystują możliwości nowych konsol.

Pewnue od 2014 roku nie jedna gra zrobi wrażenie graficzne.

Wiedzmin to dopiero początek z taką grafiką :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...