Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy taki zestaw komputerowy jest warty swojej ceny?

K4miloPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mysle na zlozeniem jakiegos komputerka tak do 1000zl i tak myslalem nad nastepujaca specyfikacja:

GPU: GT640 2GB DDR5

CPU: Intel Pentium Quad Q6600 2,5 Ghz

RAM: 4GB

MOBO: jakies pod ten procek i zeby jakos hulalo :D

Zasilacz: 450W Chieftec

HDD: 160GB (mi wystarczy :D)

no i co myslicie? czy warto jeszcze na cos dolozyc troche ? bo na BF3 pogram na Ziba Tower na Low co jest dobre :D

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

A umiesz czytać? Autor wyraźnie napisał

Siemka. Mysle na zlozeniem jakiegos komputerka tak do 1000zl

Wydaje mi się że ciężko będzie coś złożyć w tym budżecie. Poczekaj 5 min na mój

Opublikowano

Tak tylko on ma 1000zł, a nie 2000..

Tutaj masz fajną oferte : http://allegro.pl/komputer-phenom-ii-x4-965-8gbram-500gbhdd-ati-6850-i3466785381.html

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

@UP nie kozacz jak nie potrafisz, bo to nie gotowiec z allegro tylko używany sprzęt, masz wymienione wszystkie podzespoły. Ale za 1k to on nie zejdzie, 1200+ minimum (a przynajmniej tyle wart)

Opublikowano

Chłopaki budżet może mi się zwiększyć, co byscie powiedzieli żeby podmienic GT640 na HD 7770 ? Oraz Quada na i3 ? Warto ?

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Ustal pierw budżet który nie będzie się co chwilę zmieniał. Masz podane dwa dobre używane zestawy, jak chcesz czegoś innego to mów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...