Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Następna dewizja

Lemon28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko jak wbiłem z silver 3 do silver 2 i mam 0 pkt to jak przegram 1 mecz to spadam spowrotem do 3 czy jak ... ?

z góry dzięki za odp.

Opublikowano

Gdy masz 0 LP w dywizji możesz spaść do niższej jeśli przegrasz kilka meczy. Liczba tych meczy nie jest określona, ale jest zależna od twojego MMR (może być to jeden mecz a może nawet 10). Jednak zaraz po awansie nie możesz spaść do poprzedniej dywizji, bo system daje graczowi tymczasowy immunitet na kilka gier, żeby zapobiec takiej sytuacji, w której gracz od razu po awansie spada do poprzedniej.

Opublikowano

Ja jeszcze w brazie spadlem z II do III po dwoch przegranych pod rzad na 0 LP, potem zdarzało mi się czasem na 0 LP przegrać nawet 3 i nie spadłem, taki troche fuks, ale mam ten silver atm F:

Z kolei kolega przegrał 6 pod rząd w silver IV i nie spadł do V.

No i oczywiście należy pamiętać, że z V dywizji nie da się spaść (tylko jeśli nie grasz 28 dni i więcej, wtedy zaczyna odejmować punkty i jeśli jesteś na 0 w V to da się spaść).

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...