Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim polecacie zagrać?

Inmagerian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Działa samobieżne,niszczyciele czy czołgami normalnymi ?

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

Zależy od stylu gry ale osobiście polecam Medium Tanki. I Amerykańskie Drzewko Ciężarnych

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

@Up: racja, powinno być "Czym", ale mniejsza o to. Ja na początek polecam Ci grać ruskimi( T-28 i dalej ). Są to proste czołgi do ogarnięcia, a KV-1 to jeden z lepszych zarabiaczy, więc i kasa Ci podskoczy.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Co do myszy to jak na początek odradzam jeżeli ktoś myśli o cw już bardziej e-100 is-7. Z mojej strony ruskie na początek są idealne, jeszcze że są najbardziej faworyzowane przez twórców więc większych dylematów nie widzę, chyba że ktoś jak ja nie lubi ruskich i poszedł w amerykańce :).

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Wszystko zależy od tego czy lubisz mocno przywalić, czy wolisz szybciej jeździć, lub może strzelać z jednej strony na drugą. A może pobawić się pancerzem? Osobiście Ci polecę rosyjskie drzewko ciężkich czołgów. W miarę dobry pancerz, dobra alfa dział, dobra penetracja. Jeżeli chcesz się pobawić czystko obrażeniami to polecam Brytyjskie drzewko niszczycieli. Co prawda to trzeba się trochę męczyć żeby wbić ten X tier, ale na tym ostatnim czołgu bardzo miło się jeździ, pancerz słaby, ale za to alfa obrażenia za 1750 z gold pocisków jest całkiem fajny. Jeżeli jesteś nowym graczem i chcesz pograć sobie średnimi to polecam zacząć zabawę od niemieckich czołgów chodzi mi o drzewko z panterką, bardzo dobre czołgi, ładne kąty pancerza oraz całkiem dobra penetracją z przyzwoitą alfą. Chcesz się pobawić czymś z pancerzem oraz dobrym działem? Polecam E-100 bardzo dobry czołg, co prawda trochę na niego trzeba zbierać oraz przejść parę czołgów, ale zabawa przednia. Jeżeli chodzi o artylerię to polecam niemieckie drzewko. :)

RdLc.jpg

Opublikowano

Na początek odradzam Ci iść w E-100, bo nie dasz rady. Przed niemieckimi zrób HT USA.

Najlepiej to tak: IS-7 --> T110E5 --> E-100 --> T110E4, a potem jak już Ci się żywnie podoba. Sam tak nabijałem.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Ok! Dzięki za rady :)

| Vindictus |

|Inmasorian

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poradziłbym ci zagrać na pozczątek "normalnymi czołgami" czyli linię np. do E-100, IS-7 itp. Potem możesz zacząć TD'ki (gdzieś tak koło V, VI) tieru, chyba że chcesz iść równomiernie z czołgami. Obecnie artyleria jest troszkę trudniejsza do ogarnięcia dla początkujących, dlatego proponowałbym gdy już troszkę grę ogarniesz. Oczywiście praktyka czyni mistrza, kiedyś zacząć trzeba :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...