Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 atuty na IS .

lenek7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano . Chcilabym zebyscie doradzili mi jakie 2 atuty dodac do IS-ki ;) . Na dowodcy mam zarowke oraz na celowniczym i mechaniku mam naprawe . aaa ładowniczy .. ehh .. niechcaco mi sie usunal chlopak :D hahahaa :D. Wiec na nim jeszcze nawet 1 atutu nie mam ;) . Jakies porady co teraz dac ;) ? do tych trzech ? i moze do tego ładowniczego co dac ? Tez naprawde ?

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

@UP2

Czyli na wszystkich towarzysza broni ?

@Up

Camo oczywiscie jest ;) .

#Edit

Czyli towarzysza tak ? bo nadal nie wiem ;p.

7ad21c238ec2b.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemano . Chcilabym zebyscie doradzili mi jakie 2 atuty dodac do IS-ki ;) . Na dowodcy mam zarowke oraz na celowniczym i mechaniku mam naprawe . aaa ładowniczy .. ehh .. niechcaco mi sie usunal chlopak :D hahahaa :D. Wiec na nim jeszcze nawet 1 atutu nie mam ;) . Jakies porady co teraz dac ;) ? do tych trzech ? i moze do tego ładowniczego co dac ? Tez naprawde ?

bia po calej lini

Opublikowano

na pierwszy perk zarowke i naprawe

na drugi naprawe(dowodca), strzal z biodra,bezpieczne magazynowanie, jazda terenowa/hamowanie sprzeglem, kamo(radio operator)

bia jest nie odczuwalne jak dla mnie wiec go nie polecam

860331433165800174608.png

Opublikowano

Tak, towarzyszy broni, ale żeby działały muszą być na 100% U WSZYSTKICH! :/

L2P

Wystarczy ż każdy będzie miał i działa.

Jak bierzesz bia to od razu z wentom.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...